vineri, 15 aprilie 2011

Starea Vcbux-ului

Pentru ca multe persoane se intreaba ce se intampla cu Vcbux, chiar si eu, m-am gandit sa scriu un post despre ce stiu pana acum despre aceasta problema. Din cate am citit Vcbux este de vanzare, si momentan este in transfer de site owner. Nu stiu ce se va intampla pe viitor cu acest site, insa am citit ca site-ul are multe datorii, adica vechiul Admin. 
De recomandat e sa nu investiti in Vcbux, momentan, si cei de la Ptc-Investigation au pus site-ul pe Watchlist de la Ongoing. Asa s-a intamplat si cu Onbux, prima oara a stat vreo 2 luni  pe Watchlist apoi a ajuns pe lista site-urilor Scam.
Oricum sa aveti grija sa primiti tzape mari!!

3 comentarii:

  1. Este interesanta activitatea ta aici.Seamana mult cu a mea.Nu vrei sa facem schimb de link? Despre Vcbux am scris azi ceva aici:http://lumis-detoatepentrutoti.blogspot.com/2011/04/ptc-noi-in-criza.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok, te-am trecut in lista de link exchange.Dar la tine nu vad asa ceva.Sa stii ca este foarte importanta pentru a-ti schimba page rankul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Blogul meu este Bani si afaceri online de toate pentru toti si are linkul http://lumis-detoatepentrutoti.blogspot.com.Iti doresc succes.
    Bani pe net pentru toti se gaseste la http://banipenet4all.blogspot.com si este un blog mai nou al meu care abordeaza si informatii necesare bloggerilor debutanti mai in detaliu.
    Daca vrei, te trec si acolo,sa ne ajutam intre noi, eu cred ca este bine.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...