Traffic Exchange

Am cautat pentru tine cele mai bune site-uri de traffic exchange. Adica daca ai un blog sau un site si nu ai bani sa-l promovezi castigi pe aceste site-uri prin surfing, credite cu care sa-ti promovezi site-ul/blogul.

Cel mai bun dintre toate este Traffic Swarm. Aici vizualizezi doar ce site-uri te intereseaza si site-ul tau este vizualizat doar de persoanele tinta, adica cei care vor sa-l citeasca. Inregistreaza-te si ai sa vezi cum iti va creste publicul tinta, potrivit site-ului tau. Ca sa devii membru activ trebuie sa clicuiesti 50 de pagini. Pana atunci contul tau nu este activ si nu poti castiga credite de la referralii tai.Pe locul 2 dupa parerea mea este Easyhits4u. Aici daca nu ai timp poti sa cumperi credite pentru promovarea site-ului tau la un pret foarte avantajos. Si la fiecare 1000 de pagini vizualizate castigi bani, pe care poti sa-i scoti prin Alertpay. Cand vei surfuii site-uri vei primii si compensatii. Inregistreaza-te si vei vedea cum va creste numarul vizitatorilor tai. 
Iar pe locul 3 se claseaza Traffic Toolbar. Aici trebuie doar sa instalezi un toolbar, si vei castiga mii de credite. Castigi si din referrali tai, iar persoanele care vad titlul site-ului tau si ii intereseaza dau click si gata, inca un vizitator tinta. Incearca-l nu e greu de folosit.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...