luni, 4 aprilie 2011

Starea Onbux-ului

In Onbux nu am mai investit de vreo 2 luni. Asa deci din referrali mei au mai disparut, adica nu clicuiau eu nu le-am dat recycle si nici nu i-am extins. Iar din 165 de referrali am acum doar 138. Referrali inchiriati sunt din ce in ce mai lenesi, si nu merita sa inchiriezi, primele zile sunt ok dar dupa vreo 15-20 de zile deja avg-ul scade enorm. Pentru ca se tot presupune cum ca Onbux va devenii scam in viitorul foarte apropiat am zis sa dau cashout, doar $10, ca sa imi mai ramana in cont bani pentru extinsul referralilor. Insa se pare ca pentru mine nu mai este cashout instant. Pana acum apasam doar pe My Payment si deja primeam banii in contul meu de la Alertpay. Am dat cashout acum 3 zile si mi-au scris ca voi primii banii in 7-10 zile lucratoare, sunt curioasa in cat timp ii voi primii si daca ii voi primii. Site-ul mai plateste instant cativa membrii, dar se pare ca eu nu mai sunt pe lista lor cu membrii buni. Nu am facut nimic, doar mi-am facut treaba si am dat clicuri in fiecare zii. Poate nu mai primesc banii instant pentru ca nu am mai investit bani, pentru ca pana am tot investit primeam banii instant. La inceputul anului am primit bann pe Forum, pentru ca am intrebat ceilalti membrii daca au aceasi problema ca si mine, adica daca dupa un anumit timp adica de obicei dupa 100 de clicuri ei nu mai dau clic. Vroiam sa stiu daca doar la mine se intampla acest lucru. Mi-au dat bann pentru ca ei au considerat ca am jignit membrii. Nu am facut plangere pentru ca pe mine nu ma prea intereseaza sa postez pe Forum, eu doar il citesc din cand in cand. Si nu am scris despre acest lucru pe blogul meu pentru ca nu mi se pare chiar asa de important.
Oricum eu voi da in continuare clicurile mele, si imi voi pastra cativa referrali, pentru orice eventualitate daca isi va revenii site-ul si nu va devenii scam. Sper sa primesc curand banii de la ei. Daca se va intampla acest lucru atunci voi veti fii primii care vor afla.
Ps: Sincer nu risca sa investesti iar apoi sa nu poti sa-ti scoti banii, mai bine fii preventiv, cu Onbux nu se stie cum sta treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...