miercuri, 8 februarie 2012

Inca o data m-a platit Microworkers

Desi nu am fost foarte activa tot am ajuns la suma de cashout. Acum o saptamana mi-am scos banii de la Microworkers, 15$. Ce am observat este ca acum sunt mai multe joburi de scris pe bloguri sau site-uri sau sa scrii pe Forumuri. Joburi de Google search si dat clic nu mai prea sunt asa de multe cum erau atunci cand m-am inregistrat. Si pentru ca eu ma concentram mai mult pe acele joburi, nu prea am mai castigat mult in ultimul timp. Dar ce va pot spune e ca acest site plateste. Eu am primit banii in max. 2 zile. Iar cum acum nu se mai pot scoate banii pe Paypal, ci doar pe Alertpay si Moneybookers, i-am scos pe contul meu de la Alertpay. Cu acesti bani, si ce mai aveam pe contul meu de la Alertpay, mi-am extins membershipul pe ClixSense. 
Banii ce ii castig de la ClixSense, Incentria, Ayuwage, EasyHits4U ii scot pe contul meu de la Paypal, si cand voi ajunge la o suma mai mare ii transfer pe cardul meu. Ce castig de la Microworkers si Bux-Matrix ii scot pe Alertpay si ii folosesc la cumparat linkuri pentru publicitate sau cum am facut acum mi-am extins membershipul Premium la ClixSense. 
Si o dovada de plata

7 comentarii:

 1. Wow,felicitari!Dar am auzit ca pe siteul asta trebuie sa iti trimita acasa un cod,ca un fel de PIN,apoi sa il introduci pe site.Asa e ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Hei buna! Am si eu ceva bani pe microworkers dar nu reusesc sa ii scot... am cont pe Alertpay. :-?? trebuie sa primesc un cod pe email sau in posta? in posta nu am primit nimik si nice pe email..cum se face? ma ajuti? ms mult

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna. Eu nu am mai scos de ceva vreme bani de pe microworkers, dar ca sa iti activezi cashout-ul trebuie sa le dai adresa ta de acasa ca sa iti trim un plic cu codul de activare. Eu l-am primit in aproape 2 saptamani. Acest cod nu este trimis prin E-mail ci doar prin posta. Dupa ce ti-ai activat cashout-ul nu va mai trebui sa activezi nimic doar sa iti scoti banii pe contul tau de la Alertpay.
   Sper ca te-am ajutat, daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita.
   Spor la castiguri multe

   Ștergere
 3. Super !!!
  http://cexminerromania.blogspot.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Am reusit sa fac pana si 200$ pe luna cu microworkers :D e super site-ul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am reusit sa fac pana si 200$ pe luna cu microworkers :D e super site-ul.

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...