sâmbătă, 26 februarie 2011

Un nou PTC pe blog

Azi dupa 2 saptamani in sfarsit a fost verificat contul meu pe Palmbux si am putut sa-mi scot banii in contul meu de la Alertpay. Despre Palmbux tot ce pot sa zic ca e foarte greu sa ajungi la suma de cashout, bine doar daca nu ai referrali. Eu cum nu am avut cred ca mi-a trebuit vreo 3 luni pentru $2. Dar azi in sfarsit am ajuns la cei $2. Dupa ce ai ajuns la suma de cashout, daca esti membru standard innainte la fiecare cerere de plata trebuie sa fii verificat. Verificarea dureaza 2 saptamani, adica atat a durat la mine, 14 zile. Dupa ce ai contul verificat poti sa-ti scoti banii instant. Iar dupa aceea contul tau devine din nou neverificat si cand vei ajunge la urmatoarea suma de cashout trebuie sa fii din nou verificat. Suma de cashout creste treptat  cu $2 pana la suma fixa de $10. Din  cate am citit pe Forum cu inchiriatul referralilor nu prea merita, e mai bine sa-ti faci rost de referrali directi. Acum nu va pot povestii din proprie experienta pentru ca nu am inchiriat. Daca vrei sa te inscrii pe acest site Palmbux da click aici!
Scam acum

5 comentarii:

  1. Vreti sa faceti bani online si nu stii cum?
    Aceste site-uri(testate) platesc pentru a da click pe niste reclame :

    http://www.lotbux.com/?r=Aurel...
    http://leafbux.com/?r=trifaure...
    http://www.vcbux.com/?r=trifau...
    http://www.Onbux.com/?r=trifau...
    Pentru ajutor : best_au2005@yahoo.com
    Am scos banii de pe toate si platesc instant!

    RăspundețiȘtergere
  2. un site care m-a platit si pe care vi-l recomand cu caldura este Coinzer

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca un site care e foarte serios. Am facut 0.5$ in 2 saptamani, fara referali.
    ClixSense

    RăspundețiȘtergere
  4. uitati aici un site care plateste in lire .primii 10.000 de membrii au upgrade free pentru premium e usor sa faci 20 de pounds pe zi 2 lire payout instant.succes!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Castiga bani cu FACEBOOK!Intra pe http://www.fanslave.net/ref.php?ref=149848 iti faci cont si primesti bani pe dat LIKE pe pagini de FACEBOOK...50 puncte inseamna 0,25 euro pe care ii primesti bonus la inregistrare...pt LIKE primesti variabil 7 puncte, 3 sau 1,5 pcte...detalii si pe http://www.banidepefacebook.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...