joi, 10 februarie 2011

30 referrali pentru Onbux

Ieri am investit $5 in Onbux pentru a inchiria referrali. Mai aveam $3 in cont, deci am putut sa inchiriez 30 de referrali. Totusi sunt inca in cautare de referrali directi, si m-am gandit la aceea oferta greu de refuzat. Citeste prima oara oferta mea, si apoi daca vrei sa mi te oferi ca si referral al meu, atunci scrie un comment. In curand am sa vorbesc si despre alte paid to click, astept doar sa primesc banii de la ei si apoi va fii motiv sa vorbesc despre ele pentru ca sunt legitime. Eu vreau sa te ajut, sa reusesti cu aceste site-uri. Daca ai nevoie de ajutor posteaza un comment si eu te voi ajuta.
Mai vreau sa adaug inca un lucru, nu va inscrieti pe Superonbux ca deja de 2 ori am dat cashout si banii nu mi-au intrat in contul Alertpay. Arata ca au fost virati, dar nici urma de ei. Pentru mine e scam, deci nu va pierdeti vremea.

6 comentarii:

  1. Buna, nu stiu daca ai mai inchiriat referali la Onbux, dar ai mei s-au lenevit in a doua luna. Deja de doua saptamani nu mai am nici un click de la ei. Cum putem lua legatura? Viorela

    RăspundețiȘtergere
  2. Referrali mei dupa 124 de clickuri nu mai dau. Deci ii las sa fie inlocuiti de sistem sau le dau eu recycle dupa ce vad ca nu mai au nici o activitate. Depinde ce e mai avantajos pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  3. parerea mea e ca nu-s oameni reali, ci boti. O persoana cand intra pe onbux, fie da 4 click-uri, fir niciuna. 2-3 eventual cand pica net-ul, dar asta mai rar, nu zilnic. Deci e o tactica a site-ului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da sunt de acord cu tine Felicia. Totusi ce site foloseste oameni reali?

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu. oricum, intr-o vreme parca era avantajos si cu inchiriatul. era cand 15 inchiriati, dadeau 40 click-uri. Acum am 21 inchiriati, si dau cam 15-20 clik-uri pe zi. cum ai spus tu intr-un post anterior, e mult mai avantajos sa ai refi directi. Doar ca pe site-uri ca onbux si neobux e greu sa aduni directi. E mai usor pe ptc-uri noi. Doar ca acolo nu ai cretitudinea ca nu e scam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Find out how 1,000's of people like YOU are making a LIVING online and are fulfilling their dreams right NOW.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...