marți, 19 iulie 2011

ClixSense site Elite, a 2-a plata


Dupa cum ma asteptam, astazi cand mi-am deschis e-mail-ul am vazut ca am primit banii de la ClixSense. Duminica am ajuns peste suma minima de cashout ($10) si am si dat cashout, pentru ca lunea se trimit banii, persoanelor care au facut cerere de plata. Marti vei avea deja banii in cont. 
Nu am mai incercat de foarte mult timp sa fac teste cu site-uri Paid to clic, deoarece dupa parerea mea sunt deja inregistrata pe site-urile care trebuie, cele care isi platesc toti membrii. 
In total sunt inregistrata pe 9 site-uri pe care castig constant ceva banuti. Nu multi, dar imi sunt de folos la cumparaturile de pe ebay.
Daca vrei sa-ti faci si tu o idee despre castigurile mele (cu care pierd doar 30 minute pe zi) citeste posturile mele despre cum castig eu, care sunt strategiile mele, si poate te vor ajuta sa-ti alegi un site care te plateste si te va multumii, si nu te vei enerva peste 3 luni, doarece a devenit Scam.
Oricum eu va voi posta de fiecare data cand apare ceva cu site-urile la care sunt inregistrata, si voi posta fiecare dovada de plata, ca sa fii la curent, si sa fii sigur ca acel site plateste.
Castigurile online nu sunt grele si nu nesecita mult timp, insa ca sa-ti faci un castig constant trebuie la inceput sa-ti faci o strategie de promovare a linkului tau de referral. Pentru mai multe informatii citeste postul meu "Cum sa ai succes cu ClixSense" care te va ajuta la majoritatea site-urilor, insa vreau sa iti vorbesc despre ClixSense, pentru ca upgrade-ul nu e deloc scump si iti ofera foarte foarte multe beneficii.
Am si o oferta pentru cei care se inregistreaza cu linkul meu de referral. Citeste aici oferta.
Insa m-am gandit si la un concurs pentru referrali mei, ca sa fie mai "entertaining" si competitiv. Citeste aici concursul.
Pentru ca nu am avut cand sa postez dovada de plata de la Clicksia o voi posta aici.

miercuri, 6 iulie 2011

ClixGrid, inca 10 centi

Desi nu am clicuit la calculatorul meu, m-am gandit totusi sa va ofer o dovada a castigului, mai ales ca nu de curand am castigat de 3 ori intr-o zii. Desi sunt doar 10 centi eu ma bucur pentru ei. 
Aici aveti dovada


duminică, 3 iulie 2011

ClixGrid, de 3 ori castig intr-o zi

De ceva timp nu am mai castigat la jocul ClixGrid de pe site-ul ClixSense. E ceva normal ca de fiecare data cand ma joc acest joc sa sper ca fiecare clic sa fie castigator. La fiecare pagina stau si astept sa vad rezultatul. Insa nu fiecare clic este castigator. Au fost saptamani in care am dat in fiecare zii cele 50 de clicuri si nu am castigat nimic. Dar astazi mi-a suras norocul si am castigat de 3 ori cu acest joc. Chiar m-am mirat cand am vazut ca am castigat si a doua si chiar si a 3-a oara 10 centi. Ce am observat ca toate clicurile castigatoare ale mele nu au fost in mijlocul imaginii, cii cam pe margine unpic spre mijloc. Nu pot sa spun ca clicurile de la margine sunt castigatoare iar cele de la mijloc nu. Pana acum eu doar cu acele de pe margine am avut noroc. Sper sa va surada si voua norocul, eu astazi sunt chiar foarte multumita, maine este o noua zii si voi incerca si maine sa mai castig ceva, daca voi avea noroc.
Aici doveziile:







vineri, 1 iulie 2011

A 3- a plata de la Microworkers

Desi am fost foarte ocupata in ultimul timp, si clicurile si micutele joburi de pe Microworkers le-am facut in graba, tot am reusit sa-mi adun destui bani pentru a da cashout. Acum 2 zile am dat cashout si azi mi-am primit banii. Foarte repede s-au miscat.
Ca sa intelegi mai bine "cu ce se mananca" acest site citeste postul meu  "Microworkers, un ban in plus", iar ca sa combini castigurile de pe Microworkers si ClixSense (cel mai bun site Paid to Clic) pentru a avea castiguri mai mari, citeste postul meu "Microworkers si ClixSense".
Pentru ca nu ma intereseaza ca castig dor eu m-am gandit sa va fac o oferta persoanelor care se inregistreaza pe site-ul ClixSense cu linkul meu de referral. Oferta pentru inregistrare o gasesti aici.
Iar pentru referrali mei m-am gandit la un concurs. Aici gasesti concursul.
Eu vreau ca noi sa castigam impreuna. Pentru orice nelamuri eu iti stau la dispozitie, scrie un comment si eu te voi ajuta.
Dovada de plata de la Microworkers

Ca sa te inregistrezi pe site-ul ClixSense da clic pe banner. Si ca sa te inregistrezi pe site-ul Microworkers da clic aici.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...