sâmbătă, 6 august 2011

Infinitybux plata instant

Desi nu am mai scris de foarte mult timp pe blog, sa stiti ca nu m-am lasat de aceste site-uri cu care poti castiga banuti online.
De mult timp stiu ca acest site Infinitybux este un site Legitim, insa nu am vorbit despre el pe blogul meu, deoarece pana acum nu am primit bani de la ei, si eu vorbesc doar despre site-uri care m-au platit deja, si vreau sa si ofer o dovada de plata pentru a avea incredere, ca acest site chiar plateste. Nu vreau sa promovez site-urile pe care sunt inscrisa, vreau doar sa iti ofer o modalitate de castig online cu cele mai bune site-uri, oferindu-ti ajutor si sfaturi.


Suma minima de cashout la acest site Paid to clic este de $4, care ramane constanta. A durat ceva timp pana am adunat cei $4 (e si din cauza ca nu am dat chiar in fiecare zii clicuri) insa daca ai rabdare banii iti vor intra sigur in cont. Banii ii poti scoate in contul tau de la Alertpay si Libertyreserve. Din pacate nu poti scoate si in contul de la Paypal.
Cum ai ajuns la suma de $4 poti da cashout si deja si primesti banii. 
Dovada de plata:

Intre timp am mai si castigat la ClixGrid, doar ca nu am ajuns sa pun dovada de castig, dar profit de aceasta ocazie si am sa va ofer o dovada de castig a jocului ClixGrid de pe site-ul ClixSense.Daca vrei si tu sa castigi asa de usor citeste postul despre cel mai bun site Paid to clic din lume (dupa parerea mea) ClixSense si cum sa castigi mai mult si bine.
Si si un concurs pentru referrali mei de pe ClixSense.
Nu mai monitorizec acest site. Nu stiu daca a devenit Scam sau nu.

3 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...