marți, 10 mai 2011

Scam Sites

Acum vreo o luna am scris intr-un post despre site-urile Elite, insa dupa parerea mea. Azi vreau sa fac si o lista de site-uri Scam. Oricum daca de exemplu am uitat un site sa-l pun, adica eu nu am avut ocazia sa-l incerc si nu stiu daca a ajuns scam, atunci adauga-l tu printr-un comment.
Dupa parerea mea pe primul loc il pun pe ONBUX pentru ca multe persoane au primit tzapa de la acest site, si au fost foarte dezamagiti, mai ales eu, chiar nu ma asteptam.
1. Onbux
2. Lotbux
3. Cashium
4. Zorybux
5. Nxtbux
6. Palmbux
7. Foxbux
8. Mycubie
9.10dollarclick
10. Aobux
11. Gatorbux
12. IIbux
13. Superonbux
14. Vynbux
Si cred ca si Ptc-Romania este scam pentru ca am dat cashout acum 3 luni si inca nu mi-au intrat banii. 
Lista cu site-uri Scam este foarte lunga, insa eu am facut o lista cu site-urile -din experienta mea - care mi-au dat mie tzeapa, adica care nu m-au platit.
Daca ai avut si tu experienta cu alte site-uri decat acestea pe care le-am scris atunci scrie un comment, ca ceilalti care vor citii acest post sa stie sa nu se inregistreze, sau daca se inregistreaza macar sa nu fie o surpriza pentru ei cand nu vor fii platiti.
Lista intreaga de site-uri scam o gasesti pe pagina Scam Sites, acolo voi adauga de fiecare data cand voi mai da peste un site scam.

2 comentarii:

  1. salutare ! pentru o si mai buna informare pe acest subiect eventual pentru schimb de pareri vis a vis de industria ptc puteti intra aici si veti fi mereu la curent cu ultimele noutati:

    http://afacerionlinereale.blogspot.com/p/top-paid-to-click.html

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...