sâmbătă, 21 mai 2011

Microworkers, un ban in plus

Acum 2 luni m-am inregistrat pe un site in care sa castigi bani trebuie sa faci mici joburi, iar pentru ca te-ai inregistrat primesti $1 in contul tau de la mikroworkers. Aceste joburi consta in cautare pe Google, clicuri pe Google ads, like pe facebook, un Yahoo answer, bookmark o pagina, sau daca ai un blog sau un site al tau, cu domeniul cumparat primesti bani mai multi pentru un rewiew sau sa pui un banner pentru o perioada de timp pe blogul/site-ul tau. Eu am castigat $9 intr-o luna jumate, facand doar joburi simple. Adica pentru un Google search si 2 clicuri am primit 12 centi. Iar pentru un like pe Facebook 10 centi. Asa incet cu joburi micute am castigat $9, suma minima de cashout. Poti sa-ti scoti banii in Paypal, Alertpay sau Moneybookers. Eu am dat cashout pe data de 10 mai si in 5 zile am primit prin posta un cod, care trebuie sa-l introduci pentru a activa scoaterea de bani, iar apoi in 4 zile am primit banii in contul meu de la Paypal. Imi place acest site pentru ca sunt joburi usoare, si este inca un mod placut de a face un banut in plus. In plus ai un referral link, pentru persoanele care vor sa se inregistreze pe acest site ca si referral al tau si vei primii un dolar de la fiecare persoana care a castigat $25. Sincer merita sa te inregistrezi pe acest site si sa castigi.
Daca vrei si tu sa incerci acest site aici ai linkul de inregistrare si daca ai ceva intrabari nu ezita sa intrebi, si eu te voi ajuta cum pot.
Aici ai dovada de plata



Sau intrii pe pagina Payment Proof si vei gasii acolo dovada de plata.
Spor la castiguri

3 comentarii:

  1. Prin posta?Iti trimite plic acasa cu codul?Trebuie sa le dai adresa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le dai adresa ta de acasa, si ei iti trim un cod(maxim 2 saptamani dureaza)apoi acel cod il introduci la pagina de cashout pentru a-ti activa cashout-ul.
      Apoi de fiecare data cand ajungi la suma de $9 poti da cashout.

      Ștergere
  2. Salut,

    Am și eu o întrebare legată de Microworkers. Am aflat din tutorialele de pe net, și acum, mi-a fost confirmat de tine, că unele joburi de pe acest sait presupun să folosești cu cont de Facebook și/sau Tweeter. Eu am cont pe FB, dar, sincer, nu aș vrea să-l folosesc pentru a-mi face jobul. Adică, dacă dau like la toate aiurelile, unde mai este personalitatea mea în asta? (Se presupune că dai like că te interesează realmente acel ceva, nu că dai de florile mărului). În plus, nu-mi place să permit tuturor aplicațiilor de pe lume să aibă acces la datele mele personale de pe FB și la datele amicilor mei.

    Poate că sunt paranoică, dar așa privesc eu lucrurile. În plus, nu mă încântă ideea de a amesteca viața privată și relaxarea cu munca și relațiile mai oficiale. Sper că înțelegi ce vreau să spun. (E trecut de 1 noaptea acum și pic de somn dar nu mă las până nu-ți scriu!)

    Acum, întrebarea mea e: N-ar fi mai bine să-mi fac un alt cont de FB (eventual și de Tweeter) special pt astfel de activități (cum sunt cele de pe Microworkers) astfel încât să pot sta liniștită? În cazul în care îmi fac cont nou pe FB, trebuie să fie pe aceeași adresă de mail folosită la înscrierea în Microworkers, sau poate fi alta? E necesar să-mi scriu numele real în contul FB cel nou sau poate fi și ceva impersonal, gen Primăvara gândurilor whatever?

    Întreb astea pt că nu vreau să încalc cine știe ce reguli fără voia mea, dar nici nu vreau să mă complic sau să dau accept la toate prostiile pe contul personal. În plus, în contul meu de Facebook, din varii motive n-am mai intrat de mult și nici nu mă grăbesc să intru prea curând...

    Mulțumesc anticipat de lămuriri!

    Numai bine!
    Cristiana

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...