miercuri, 9 martie 2011

3 referrali pentru Neobux

Din pacate din castigurile de la referrali mei inchiriati pe Neobux doar ii extind si le dau recycle. Pentru cashout sau inchiriat mai des, nu castig destul de pe urma lor, si de investit nu investesc pentru ca referrali inchiriati nu vor castiga decat cat sa-i extind si poate cativa centisori. Asa nu merita sa investesc in Neobux. Acum am 20 de referrali, sper ca pana la urma situatia cu referrali se va schimba si Neobux va incepe sa fie un Paid to click bun. Neobux e foarte de incredere doar ca referrali inchiriati nu prea dau click-uri. Primele zile sunt activi, dau chiar cate 4 clic-uri in fiecare zii, dar dupa o saptamana se schimba situatia iar avg-ul scade drastic. Ca sa castigi de pe acest site trebuie sa ai referrali directi. Daca reusesti sa faci rost de ei atunci te sfatuiesc sa continui cu Neobux pentru ca acest site te va platii mereu.
Momentan cu castigurile de pe Neobux imi extind referralii si daca imi mai raman banuti atunci mai inchiriez ceva referrali. Poate cand voi avea mai multi referrali se vor mai schimba castigurile.
Oricum eu va voi scrie aici pe blog situatia mea cu aceste site-uri si te voi sfatui in care sa investesti si in care chiar nu merita.
Castiguri multe iti doresc!!!

Un comentariu:

  1. Nu stiu cum aveti rabdare si va milogiti pt cativa centi, cand sunt multe alte alternative si totul se desfasoara aproape pe pilot automat...eu de exemplu m-am apucat de pe 3 feb si pana pe 12 feb am deja 85$ si sunt incepator, dar sunt altii care fac 20,40, 100$ la zi pt ca sunt mai vechi...nu necesita investitie, doar un pic de timp, nu trebuie sa lucrezi neaparat ziua pt ca trebuie sa fii pe fusul orar de America, deoarece treficul de acolo e foarte mare si de acolo vin si banii...nu pot da mai multe detalii dar puteti sa-mi lasti un offline pe mess la marian_007p, daca doriti un sfat ceva...un lucru e sigur, o sa vezi din primele zile diferenta dintre neobux sau alte buxuri si siteul pe care eu sau tu incerci sa faci bani, sunt sfaturi si tutoriale de la o comunitate de romani care te pot ajuta..in momentul asta chestia asta e oarecum noua la noi in tara, pe site sunt doar 580 de membrii inscrisi momentan, puteti vedea si dovezi de plata si etc...O zi buna si bafta la bani

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...