joi, 18 noiembrie 2010

Paid to Click Romanesc

Am descoperit un Ptc romanesc m-am inregistrat si eu. E nou pe piata dar merge. Eu inca n-am scos bani de pe acest Paid do click site dar sunt pe calea cea buna. Inregistreaza-te si tu ca sa fim mai multi membrii, si sigur asa va rezista si o sa avem un ptc al nostru, poate nu la fel de bun ca si Neobux sau Onbux dar macar pe aproape. Singurul mod de a creste este sa ne inregistram cat mai multi. Dupa ce voi scoate de pe acest site bani voi posta pe blogul meu, ca sa-ti creasca increderea. Merita sa-l incerci. La minim $3 poti sa faci cerere de scoatere a banilor, iar fiecare reclama este platita cu 0.01 centi si ai mai multe ad-uri pe zii. Inregistreaza-te foarte usor, dand click aici.
E Scam nu mai are rost sa va inregsitrati

6 comentarii:

  1. Salut. M-am inregistrat si eu de o vreme la PTC-Romania si e primul care m-a platit, desi pe site-ul lor m-am inregistrat ultima data dintre site-rile de PTC ce le-am ales. Aceasta datorata numarului mai mare de ads-uri. Desi marturisesc ca uneori cand ii scade numarul de ads-uri, am emotii sa nu-i pierdem. In Romania nu mi se pare chiar o afacere foarte reusita. Oricum, eu ma bucur ca-i avem si sper sa stea cat mai mult alaturi de noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. aici un joc http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
    MarketGlory este un joc de strategie, În care aveți posibilitatea de a converti moneda virtuala pe BANI reali. Este unjocul browser on-line, Prin urmare, nu aveți nevoie de alte programe instalate, în scopul de a juca. Este una dintre puținelejocuri de afaceriîn cazul în care sunt recompensati pentru activitatea de zi cu zi. Ca joc de simulare, Vă oferă posibilitatea de a lupta, munca, companiile deschise, începe războaie. Este un joc foarte complex, și cu atât mai mult el, mai multe opțiuni care le găsiți pentru propria dezvoltare juca.
    http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis
    plateste sigur dup inregistrare vedeti in rubrica topuri dovezile de plata, castiguri de 500,1000,2000 euro tot ce trebue este sa aveti la inceput rabdare si veti fi incantati apoi MERITA INCERCAT
    http://www.marketglory.com/strategygame/allisallis

    RăspundețiȘtergere
  3. salut
    am gasit us site nou
    www.cncbux.com

    RăspundețiȘtergere
  4. The top facts about Clixsense's Get-Paid-To-Click Program:
    1. Upto $0.02 per click.
    2. 5 secs lowest timer.
    3. Re-click every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...