vineri, 19 noiembrie 2010

O noua inchiriere pentru Onbux

Pana acum am castigat bine de pe urma referralilor, deci azi pot sa inchiriez alti 3 referrali. Pana acum am 12 referrali inchiriati si 2 directi. Insa este comic, referrali inchiriati dau mai multe clickuri decat cei directi. Momentan sunt multumita cu toate Paid to Click Sites, castig de la ele incat sa pot investii in site-uri ca si Onbux sau Neobux. Tu esti multumit cu site-urile in care esti inregistrat?

6 comentarii:

  1. Neobux ma dezamageste, refi inchiriati nu prea dau clic-uri. onbux e mai ok din acest punct de vedere, clicksia plateste slab. ptc-romania pare ok pt ca are de obicei reclame mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. cat la suta din referalii inchiriati la Onbux sunt activi? eu am socotit ca daca inchiriez 20 referali cu 5$ (banuiesc ca asta e pentru o luna), trebuie ca cel putin 10 dintre ei sa dea clickuri zilnic, ca sa castig 1 dollar intr-o luna intreaga, dar ma tem ca nu ar da clickuri asa multi si, deci, as iesi in pierdere... asa ca eu zic ca trebuie sa te gandesti bine daca merita inchirierea asta de referali... ca daca platesti mai mult ca sa-i inchiriezi decat produc ei, atunci mai bine te abtii...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana acum au dat referrali mei cam in fiecare zi click. Sa zicem ca intr-o luna de 30 zile ei au dat click pe ad-uri 26 de zile din 30. Tot e ok, castig chiar foarte bine de pe ei. Saptamana viitoare vreau sa-mi iau 10 iar apoi peste vreo 2 saptamani vreau sa trec la 20. Ca sa innaintez. Neobuxul nu-mi prea place desi are un renume, referrali inchiriati sunt foarte lenesi. Dar Onbux chiar merita sa inchiriezi, adica mie mi-au adus pana acum doar profit. Daca voi da gres, dar totusi sper sa nu se intample, am sa postez pe blog, dar pana acum sunt foarte multumita de Onbux.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce mai vroiam sa-ti spun este ca daca vrei sa investesti in Onbux $5 atunci nu-ti inchiriezi 20 care costa exact $5 ci doar 10 care costa $2.5. Ca sa mai ai bani pentru ca sa-i extinzi. Iar apoi castigul de la referrali tai faci ce vrei cu ei. Ca doar cu ceilalti bani tu i-ai mai prelungit pentru inca o luna deci aproape 2 luni nu-ti mai faci griji de ei si te concentrezi asupra castigurilor tale, cum sa-ti mai faci rost de referrali etc. Fiecare referral al meu inchiriat este harnic. Nu-mi scot banii inca, ii voi tot investii in referrali.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.bani-pe-net.ws43.com aici veti gasi cele mai bune site-uri ptc

    RăspundețiȘtergere
  6. Come and see how 1,000's of individuals like YOU are making a LIVING from home and are living their wildest dreams TODAY.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...