luni, 15 noiembrie 2010

Inceput Neobux

M-am inregistrat pe Neobux la data de 09.09.2010. Strategia mea este de castiga pe alte site-uri si de a investii in Neobux. Am ales Neobux pentru ca este un site de incredere si tot timpul si-a platit membrii. Asa ca voi fii harnica si voi da click in fiecare zii pentru castiga cat mai repede. Cand voi face ceva nou, sau se va intampla ceva cu aceste site-uri voi mposta pe acest blog pentru a te ajuta. Urmareste strategia mea si vei castiga si tu ca si mine :D

4 comentarii:

  1. ahh... aici vroiam sa comentez... am gresit postarea...
    so... investeste in Onbux ca sunt activi ref. pe cand la Neobux... cam lasa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, cu neobux ai facut ceva bani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, cu Neobux am facut chiar la inceput ceva banuti , chiar cand am inceput cu PTC-urile, adica cam acum 2 ani. E un site bun, insa nu am mai continuat cu el pt ca din cate imi aduc aminte ad-urile pt cei standard era foarte putin, si nu mai castigam nici macar sa imi extind referrali si sa fiu pe plus. Asa deci am renunat pt ca stacnam sau mergeam in jos cu Neobux. Dar stiu ca foarte multe persoane au facut bani buni cu Neobux, eu insa nu.
      Sper ca te-am ajutat, si daca mai ai intrebari scrie un comment si eu te voi ajuta.
      O zii buna

      Ștergere
  3. Discover how 1,000's of people like YOU are working for a LIVING from home and are living their wildest dreams right NOW.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...