duminică, 18 septembrie 2011

Totul despre Incrasebux

Eu m-am inregistrat pe acest site acum un an. Si am scos doar de 3 ori bani de pe acest site.
Ca si membru standard primesti banii in maxim 30 de zile, asa deci eu nu am vrut sa astept 30 de zile pentru a vedea daca este acest site Legitim, am devenit membru Verified pentru un an cu doar $3.50, si am dat cashout ca sa vad daca chiar este Legitim, si am primit banii instant.
Acest site chiar este legitim, si isi plateste fiecare membru, insa ca sa castigi cu acest site, trebuie sa stii ca au o regula de castig.
Regula fiind: poti sa scoti doar $5 + 150% din investitia pe care ai facut-o in acest site. Adica daca ti-ai cumparat "membership", sunt mai multe categorii, sau daca ai investit in a-ti inchiria referrali sau a-i extinde. Poti sa investesti in a inchiria sau extinde referrali din banii deja castigati de tine (current balance) si ii transferi in rental balance, sau iti transferi bani din contul Alertpay sau Paypal direct in rental balance.
De exemplu tu investesti in acest site $5, poti scoate apoi $12,5. Adica iti scoti investitia si jumate din ea + $5. Oricum ca sa castigi constant trebuie sa iti inchiriezi referrali, iar referrali trebuie sa-i extinzi, deci practic tu oricum investesti in acest site. Trebuie doar sa te gandesti cum sa investesti ca sa fii in castig. 
Din pacate ca si membru Verified nu poti avea multi referrali directi (doar 15), insa poti avea mai multi referrali inchiriati. Trebuie sa iti marturisesc ca referrali costa cam mult pentru cat castigi de pe iei. Ca sa iti faci o idee, castigi de pe urma unui referral intr-o luna cam cat ai investit in el si cativa centisori. Insa daca ai mai multi referrali acei centisori se pot aduna si sa se faca mai multi dolari.
Nu am castigat foarte mult cu acest site, pentru ca nu m-am ocupat foarte mult de el, si nu am multi referrali, insa vreau sa incep acest lucru, si poate chiar sa imi iau un membership mai mare (oricum expira membershipul verified care il am in 2 luni)
Cashoutul incepe de la $2, $5, $7 si $10. Dupa aceea ramane suma minima de cashout $10. Eu am ajuns la aceasta suma deja.
Sper ca te-am ajutat sa iti faci o idee cum castigi cu acest site, daca ai nelamuri te rog scrie un comment si eu sper ca voi putea sa te ajut.
Spor la castiguri si acum atasez o dovoda de plata recenta de la acest site, care desigur a fost instanta.
S-a schimbat Incrasebux, si de atunci nu am mai fost activa pe acest site. Din punctul meu de vedere este Scam, dar nu pot confirma acest lucru. Eu am incetat sa mai fiu activa.

3 comentarii:

  1. Dar care parte nu o crezi? Ca sa te lamuresc

    RăspundețiȘtergere
  2. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Professional trading signals delivered to your cell phone every day.

    Follow our trades today and profit up to 270% per day.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...