marți, 22 februarie 2011

Incrasebux m-a platit din nou

Am mai spus-o inca o data in alt post de-al meu, dar vreau s-o mai spun inca odata, Incrassebux este un PTC foarte bun si de incredere. Si cel mai bun lucru ce il poti face e sa devii verified pentru a primii toate platiile instant. Poate te intrebi de ce nu am investit in Incrasebux pentru a inchiria referrali. Pai ca si membru verified un referral te costa $0.48/luna. Si daca ar da in fiecare zii referralul tau click iti vei scoate investitia si inca cativa centi pe langa dar foarte putini, asta daca da toate clickurile si este activ toata luna. Pana nu iau upgrade mai mare nu merita sa inchiriez referrali. Pe acest site ma bazez pe referrali mei directi. Am facut rost pe acest site de cativa referrali directi, insa doar 4 sunt activi din 13. Sunt multumita, pentru ca daca nu ar fii fost ei nu as fii ajuns asa repede la suma de cashout. Referralii directi ii am de la pachetul 20 sign up de la Incentria. Creditele de la Onbux si Neobux le-am pus la Incrasebux si Easyhits4U. 
Daca vrei sa vezi dovada de plata intra la pagina Payment Proof, si daca vrei sa te inregistrezi si tu pe acest site da click aici.
Daca te inscrii ca si referral al meu beneficiezi de tot suportul meu, pentru a te ajuta sa cresti si si sa-ti face ceva banuti. Pentru Onbux si Neobux am si o oferta foarte buna pentru cei care vor sa se inscrie de pe linkul meu de referral.
Gandeste-te si te astept din nou pe blogul meu!!!

3 comentarii:

  1. ptc 2011 https://www.wlbux.com/?ref=andy87

    RăspundețiȘtergere
  2. Using EasyHits4U you can earn free advertising credits by surfing other website-ads from a account base of over 1,200,000 accounts. Earn advertising credits faster with a view for view model.

    RăspundețiȘtergere
  3. Get daily suggestions and instructions for earning THOUSANDS OF DOLLARS per day ONLINE totally FREE.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...