marți, 22 martie 2011

Cel mai bun este ClixSense

Din numeroasele Paid to clic site ClixSense este cel mai bun. La celelalte site-uri, daca nu stii iti voi spune eu, trebuie sa tot investesti ca sa castigi. Si nici nu esti sigur daca iti vei scoate investitita. Oricum cu banii investiti iti vei inchiria referrali sau vei da upgrade. ClixSense se bazeaza doar pe referrali directi, adica persoane pe care le cunosti sau care s-au inregistrat cu linkul tau de referral.
Ce imi mai place este ca poti avea referrali nelimitati, la celelalte Paid to clic, cum ar fii Neobux, pentru ca vorbesc despre site-uri Elite, ca sa iti creasca numarul referralilor pe care il poti avea trebuie sa dai tot upgrade, adica alti bani investiti.
La ClixSense trebuie doar odata sa investesti, doar suma de $14.95, pentru a devenii membru Premium pentru un an. Pretul upgrade-ului a crescut, cand am dat eu upgrade era doar $10, insa nici $15 nu este mult pentru un an, si mai ales pentru beneficiile ce le ofera sa fii membru Premium.
Sincer acest site mi se pare cel mai sigur site in care sa investesti, si trebuie doar o data pe an $15. Nici nu costa mult, si nici nu trebuie sa dai bani pe referrali. Ca sa fii in castig trebuie doar sa iti faci rost de referrali pe care sa-i convingi sa dea upgrade si tot asa! Ce imi mai place e ca pot sa iau pauza de la clicuit si tot mi se vor credita clicurile de la referrali mei, desi eu vreo 2 zile nu am dat clic pe ads-urile mele. Nu depind clicurile mele de cele a referralilor mei. Daca te intereseaza sa te inregistreazi da clic pe banner, chiar nu vei regreta, pentru ca investesti doar o data pe an $15, si iti vei scoate banii repede, m-am gandit la o oferta care sa te ajute sa te decizi mai repede ce e mai bine pentru tine, si sa-ti recuperezi banii mai repede, citeste postul meu care este putin mai vechi, cam pe atunci pe cand upgrade-ul era $10, dar oricum tu tot vei castiga de la mine, asa cum scrie in acel post.http://earnwithsessy.blogspot.com/2011/03/oferta-clixsense-de-nerefuzat.html

2 comentarii:

  1. Come and see how 1,000's of people like YOU are making a LIVING online and are fulfilling their wildest dreams TODAY.
    GET FREE ACCESS NOW

    RăspundețiȘtergere
  2. The top things about Clixsense's Get-Paid-To-Click Program:
    1. Up to $0.02/click.
    2. 5 secs lowest timer.
    3. Restart every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...