vineri, 11 martie 2011

Onbux down

Astazi site-ul Onbux a fost toata ziua "stricat". De azi dimineata tot incerc sa intru ca sa-mi dau clicurile mele zilnice insa pagina nu se incarca. Am citit ca acest lucru se intampla la mai multe persoane. Oare Adminul de la Onbux nu a reusit sa-si rezolve problemele si a inchis site-ul? Oare isi va mai revenii Onbux? 
Eu sper ca da pentru ca am ceva banuti investiti, macar sa mi scot. Eu chiar sper pentru ca banuiesc ca multe persoane au avut incredere in Onbux si inca mai au. Au fost cateva zile in care site-ul in sine nu a mai avut probleme, dar azi toata ziua sa nu poti sa intrii pe site si sa te loghezi ca sa-ti faci treaba? 
Oricum eu inca sper ca se va ridica din nou Onbux. Speranta moare ultima. 
                                                                                

3 comentarii:

  1. Am intrat intr-o mare, mica incurcatura….. a fost dezactivat autopay cand am facut cerea de plati….. si acuma de vreo 5 zile am activato si nu am primit nici un raspuns dar incotinuare nu pot sa mai de pun alta cere ca zice asa ” – You have a pending cashout, you need to expect this payment to be completed.” adica sa astept ca plata sa fie finalizata…. cam cat timp ar trebuii sa astept…. si pe forum de la onbux nu pot sa scriu nimica … imi zice “Your account is under review. ” de 6 luni de cand am contul pe on bux …..
    mulțumesc….

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine cererea de plata este tot in asteptare de aproape 4 luni. Nu-ti face sperante, nu iti vei mai primii banii de la ei. Onbux este scam

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare am si eu aceiasi problema cererea de plata e in asteptare de vreo doua luni si jumatate...deja nu imi mai fac sperante sa mai vad vreun ban. Incepe sa miroasa a Scam

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...