sâmbătă, 26 mai 2012

Mai mult castig cu Taskurile de la ClixSense

Acum o luna s-a introdus un concurs saptamanal pe partea de taskuri. Se ia in calcul persoanele care completeaza taskuri de duminica pana luni, iar lunea primele 10 persoane care au completat cele mai multe taskuri de 7 zile incoace sunt premiati cu o suma de bani. Primul loc primeste $50, al doilea $20 si al 3-lea $10. Iar ceilalti 7 vor primii cate $2. Ceea ce mi se pare foarte tare e ca castigi si cand completezi taskuri, dar castigi si daca te clasezi printre primii 10. Ca sa ajungi sa fii printre acele 10 persoane ai nevoie de timp, si trebuie sa completezi multe taskuri. Ceea ce eu nu prea am, dar am sa incerc odata, si poate poate voi fii si eu printre cei 10 norocosi, si atunci am sa pot sa iti ofer si o dovada. Dar daca vrei sa vezi clasamentul pentru fiecare saptamana, il gasesti la urmatorul link.
Si ce mi se pare si mai tare e ca pana acum au castigat 2 romani locul 1. Bravo lor, sunt mandra de ei. Ne-au demonstrat ca se poate.
Ceea ce trebuie sa stii este ca daca ai castigat odata locul 1, adica cei $50, nu mai poti fii pe locul 1 doar dupa ce trec 10 saptamani. Sincer mi se pare corect, macar asa au mai multe persoane sanse la acel loc. Fiecare care incearca sa completeze multe taskuri are sanse la locul 1, sa castige $50, asa intr-o saptamana.
Si acum sa va povestesc si despre statusul meu la acest site Elite ClixSense. Acum o luna am scos al 6-lea cashout de la ClixSense, au fost doar $10, insa ma indrept asa incet spre urmatorul cashout.
Cu acest site castigi sigur un banut in plus, iar cu acest concurs saptamanl poti castiga si mai mult. Chiar merita sa il incerci si sa te tii de el.
Daca vrei sa citesti mai multe detalii despre acest site, cum poti castiga cu el, citeste celelalte posturi ale mele despre ClixSense, si daca ai intrebari scrie un comment si eu iti voi raspunde.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...