duminică, 1 aprilie 2012

Plata ClixSense 16$

Duminica trecuta aveam in contul meu de la ClixSense 16$, asa ca m-am gandit ca ar fii ok sa dau cashout. Nu strica sa mai adaug ceva bani la contul meu de la Paypal.
Asa deci acum am in contul meu de la Paypal cu 16$ in plus. Am facut acesti bani cam in 3 luni. Sincer e ok sa scot cam asa odata la 3 luni 15-20 de dolari, nu strica, dar ma asteptam sa ii fac putin mai repede. Dar din pacate nu am chiar asa de multi referrali ca sa castig mai mult. Dar ma multumesc si cu atat. Sunt ceva bani castigati in plus facand practic nimic. 
De cand am dat ultima oara cashout am mai castigat si la jocul ClixGrid 25 de centi.
Cu acest site se poate castiga si mai mult decat castig eu, cu mult mai mult. Dar trebuie sa iti dedici mai mult timp promovarii lui. Ceea ce eu nu prea am. Se si vede ca scriu mai rar pe blogul meu. Dar macar va tin la curent cu ce se mai intampla cu site-urile unde sunt inregistrata si activa. Scriu foarte mult despre ClixSense, pentru ca in el am cel mai mult incredere, imi place sa castig cu acest site si nu ma dezamageste. Si si castig banuti draguti in scurt timp. 
Daca aveti intrebari despre acest site si nelamuriri si nu stiti cum sa castigati cititi posturile mele despre el sau postati un mesaj pe blog, si eu va voi ajuta. ClixSense poate fii si pentru voi un castig in plus.
Si acum sa va ofer o dovada de plata.






Castiguri dragute si usoare va doresc.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...