vineri, 17 februarie 2012

Task-urile de la Clixsense

In sfarsit am ajuns si eu sa completez cateva task-uri. De 2 saptamani tot incerc dar imi spunea ca deja am facut acel task si sa mai incerc mai incolo cand vor mai aparea. Eu nu am facut acel task dar acest mesaj il primesti daca nu sunt libere pozitii pentru acel task. Tie iti poate arata ca mai sunt 6 pozitii libere pentru acel task dar in acelasi timp acele pozitii pot fii ocupate de cateva persoane.
De exemplu cand am facut eu primul task, la inceput trebuie sa intrii intr-un training mode si doar apoi daca treci testul vei face tasku-ul ca sa castigi bani.
Am trecut testul si apoi am tot continuat sa raspund la intrebari si tot raspundeam si ma enervam ca nu imi spunea bravo ai reusit. Dupa ce de 5 ori am facut task-ul m-am plictisit si am iesit din "joc" iar apoi am vazut ca am castigat 0,04 centi de 5 ori, adica 20 de centi. Eu am trecut tasku-ul dar nu iti spune cand l-ai terminat. Dupa ce termini daca mai sunt pozitii libere te baga in altul iar apoi in altul pana te plictisesti sau iesi tu din "joc".
Acum m-am prins de faza si stiu cum sa procedez.
E ok daca prinzi un task care are 2000 si ceva de pozitii libere. Asta inseamna ca poti face de mai multe ori acel task. Si sincer dupa parerea mea doar acelea merita, pentru ca pierzi foarte mult timp in training mode. Dar daca nu treci trainingul nu mergi mai departe deci nu castigi nimic.
Si trebuie sa fii atent ce acuratete cand faci la task-uri pentru ca e important pe viitor. 
Daca nu ai acuratete nu vei mai fii lasat sa completezi task-uri.
Unele sunt usoare iar altele putin mai complicate, dar merita. Un castig in plus. De exemplu eu am castigat pana acum aceasta saptamana 29 de centi, asa in 30 de minute. Altii castiga mai mult, dar este nevoie de timp si rabdare. Un task l-am facut de 5 ori iar altul de 3 ori. 
Daca vrei sa incerci si tu aceste task-uri oferite de ClixSense aici gasesti link-ul.
Si un PrintScreen la castiguri


miercuri, 8 februarie 2012

Inca o data m-a platit Microworkers

Desi nu am fost foarte activa tot am ajuns la suma de cashout. Acum o saptamana mi-am scos banii de la Microworkers, 15$. Ce am observat este ca acum sunt mai multe joburi de scris pe bloguri sau site-uri sau sa scrii pe Forumuri. Joburi de Google search si dat clic nu mai prea sunt asa de multe cum erau atunci cand m-am inregistrat. Si pentru ca eu ma concentram mai mult pe acele joburi, nu prea am mai castigat mult in ultimul timp. Dar ce va pot spune e ca acest site plateste. Eu am primit banii in max. 2 zile. Iar cum acum nu se mai pot scoate banii pe Paypal, ci doar pe Alertpay si Moneybookers, i-am scos pe contul meu de la Alertpay. Cu acesti bani, si ce mai aveam pe contul meu de la Alertpay, mi-am extins membershipul pe ClixSense. 
Banii ce ii castig de la ClixSense, Incentria, Ayuwage, EasyHits4U ii scot pe contul meu de la Paypal, si cand voi ajunge la o suma mai mare ii transfer pe cardul meu. Ce castig de la Microworkers si Bux-Matrix ii scot pe Alertpay si ii folosesc la cumparat linkuri pentru publicitate sau cum am facut acum mi-am extins membershipul Premium la ClixSense. 
Si o dovada de plata

duminică, 5 februarie 2012

25$ cu ClixSense

S-au intamplat mai multe cu ClixSense. Dar innainte de a va vorbii despre ce s-a mai adaugat la acest site, vreau sa va spun ca acum 2 saptamani am scos de la ClixSense 25$. Nu i-am facut greu. Am dat clicurile zilnice, m-am jucat pe jocul ClixGrid, si am mai castigat odata 10 centi, si am mai castigat de la activitatea referralilor mei. Da este foarte important sa iti faci rost de referrali. Sincer cel mai mult castig de la ei, pentru ca vrem toti sa castigam cu ClixSense, un site unde se poate castiga daca ai rabdare sa iti faci un downline. Si nu este foarte greu, pentru ca multe persoane vor sa castige un banut in plus online.


Si acum sunt in drum spre al 5-lea cashout. 
Din Februarie au intrat in vigoare preturile despre care va vorbeam cu un post mai devreme. Dar daca nu ati citit postul vi le mai enumar. Upgrade-ul este acum 17$/an, iar daca vrei sa cumperi linkuri la jocul ClixGrid te costa iar 17$ pentru 30 zile. Iar suma linkurilor pentru PTC incepe de la 2.40$. Si cashout-ul s-a micsorat, ceea ce este bine. Acum pentru membrii standard nu mai este de 10$, ci de 8$, iar pentru membrii Premium este de 6$. Din nou au oferit cei de la ClixSense beneficii celor care dau upgrade. 
Ce a aparaut nou la ClixSense? 
O sa va placa ce va voi spune. Cei de la ClixSense au mai adaugat un mod de a castiga un banut pe site-ul lor. Este vorba despre completarea unor task-uri. Nu sunt grele, doar trebuie sa fii atent la completarea lor, si sa faci 100% ca sa poti sa mai primesti alte task-uri. Am citit pe Forum ca au fost persoane care au castigat intr-o saptamana 1$ si ceva, doar completand task-uri. Daca nu ai referrali, atunci si aceasta este o modalitate de un castig extra. Si ce este si mai frumos, daca un referral de-al tau direct termina cu succes un task vei castiga de acolo 10%. 
Ce am mai observat eu ca s-a mai adaugat este la jocul ClixGrid. Poti castiga acum de pe un link clicuit inca 5 sanse de-a a mai juca. Intr-o zii am castigat 15 sanse. E ok, pe langa ale mele 50 cu inca 15 am putut castiga cei 10 centi, despre care va vorbeam. 
Echipa ClixSense a promis ca se vor mai adauga cateva chestii noi la site.
Oricum este evident ca acest site Elite ClixSense tot creste, si se diferentiaza de celalalte PTC-uri, devenind unic si fara concurenta. 
Ce am mai observat este ca multi romani au castigat cu jocul ClixGrid, chiar si 5$, ceea ce mie inca nu mi s-a intamplat, dar nu imi pierd speranta si ma joc in contiunare.
Daca vrei sa castigi si tu cu acest site, inregistreaza-te aici.
Si daca vrei mai multe detalii despre acest site gasesti in posturile mele, si vei gasii atasat si dovezi de plata.
Sa castigam impreuna ceva banuti online

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...