joi, 12 ianuarie 2012

Anul nou aduce schimbari la ClixSense

Anul nou aduce mai multe schimbari la ClixSense. Bune sau rele (dupa conceptia fiecaruia), dupa parerea mea sunt schimbari corecte. Din Februarie vor intra in vigoare cateva mariri de preturi la site-ul Elite ClixSense. Upgrade-ul nu va mai fii $15 ci $17/ pe an, iar pe 2 ani va fii de $30. Iar ad-urile de promovare pentru jocul ClixSense care se numeste ClixGrid (cu care poti castiga banuti draguri doar dintr-un joc), va fii tot de $17. 
Insa daca esti membru Premium si un referral al tau direct castiga $1 tu nu vei mai primii bonus doar 25 de centi ci 50 de centi.
Era ceva normal sa creasca unpic preturile pentru ca totusi este cel mai cunoscut si profitabil PTC din toata lumea. 
Pentru ca multa lume cumpara link-uri pentru jocul ClixGrid, e logic sa fie si mai multe link-uri castigatoare. Iar prin aceasta mica crestere este posibil acest lucru.
Ca sa schimb subiectul de marire al preturilor voi trece la subiectul CAPTCHA picture. Pentru a ti se valida clicul trebuie sa dai clic pe imaginea corecta, adica pe imaginea cu pisica. Daca gresesti de ori intr-o zi imaginea vei pierde acel ad, insa daca gresesti de 5 ori intr-o zii aceea imagine, nu mai acces pentru o zii la ads-uri. 
Daca ti se intampla mai des acest lucru, ma refer la o saptamana cu esecuri, ti se suspenda contul.
Foarte corect.
Sincer aceste schimbari demonstreaza ca acest site Elite ClixSense este un site corect, care nu va da tzeapa si poti oricand castiga bani draguti cu el. Doar sa vrei.
Aceste schimbari de mariri a preturilor vor intra in vigoare din 1 februarie. Daca vrei sa te inregistrezi si sa castigi bine cu cel mai corect site atunci acum e momentul, sa dai si upgrade pana nu se mareste pretul cu $2, care sincer sunt zero bani pe langa ce cer celelate PTC-uri pentru upgrade si pana la urma tot ajung Scam-uri.
Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre acest site citeste posturile mele si poti vedea si multe dovezi de plata si castiguri de la jocul ClixGrid pe blogul meu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...