miercuri, 8 februarie 2012

Inca o data m-a platit Microworkers

Desi nu am fost foarte activa tot am ajuns la suma de cashout. Acum o saptamana mi-am scos banii de la Microworkers, 15$. Ce am observat este ca acum sunt mai multe joburi de scris pe bloguri sau site-uri sau sa scrii pe Forumuri. Joburi de Google search si dat clic nu mai prea sunt asa de multe cum erau atunci cand m-am inregistrat. Si pentru ca eu ma concentram mai mult pe acele joburi, nu prea am mai castigat mult in ultimul timp. Dar ce va pot spune e ca acest site plateste. Eu am primit banii in max. 2 zile. Iar cum acum nu se mai pot scoate banii pe Paypal, ci doar pe Alertpay si Moneybookers, i-am scos pe contul meu de la Alertpay. Cu acesti bani, si ce mai aveam pe contul meu de la Alertpay, mi-am extins membershipul pe ClixSense. 
Banii ce ii castig de la ClixSense, Incentria, Ayuwage, EasyHits4U ii scot pe contul meu de la Paypal, si cand voi ajunge la o suma mai mare ii transfer pe cardul meu. Ce castig de la Microworkers si Bux-Matrix ii scot pe Alertpay si ii folosesc la cumparat linkuri pentru publicitate sau cum am facut acum mi-am extins membershipul Premium la ClixSense. 
Si o dovada de plata

7 comentarii:

  1. Wow,felicitari!Dar am auzit ca pe siteul asta trebuie sa iti trimita acasa un cod,ca un fel de PIN,apoi sa il introduci pe site.Asa e ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei buna! Am si eu ceva bani pe microworkers dar nu reusesc sa ii scot... am cont pe Alertpay. :-?? trebuie sa primesc un cod pe email sau in posta? in posta nu am primit nimik si nice pe email..cum se face? ma ajuti? ms mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Eu nu am mai scos de ceva vreme bani de pe microworkers, dar ca sa iti activezi cashout-ul trebuie sa le dai adresa ta de acasa ca sa iti trim un plic cu codul de activare. Eu l-am primit in aproape 2 saptamani. Acest cod nu este trimis prin E-mail ci doar prin posta. Dupa ce ti-ai activat cashout-ul nu va mai trebui sa activezi nimic doar sa iti scoti banii pe contul tau de la Alertpay.
      Sper ca te-am ajutat, daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita.
      Spor la castiguri multe

      Ștergere
  3. Super !!!
    http://cexminerromania.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Find out how 1,000's of people like YOU are making a LIVING online and are living their wildest dreams TODAY.
    CLICK HERE TO START NOW

    RăspundețiȘtergere
  5. Submit your blog or website now for appearing in Google and over 300 other search engines!

    Over 200,000 websites handled!

    Submit RIGHT NOW with I NEED HITS!

    RăspundețiȘtergere
  6. Do you understand there's a 12 word sentence you can tell your partner... that will induce deep feelings of love and impulsive attraction to you deep within his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, please and guard you with his entire heart...

    12 Words Who Fuel A Man's Love Impulse

    This instinct is so built-in to a man's brain that it will drive him to work harder than ever before to do his best at looking after your relationship.

    Matter of fact, triggering this influential instinct is absolutely mandatory to getting the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will immediately notice him expose his soul and heart for you in a way he haven't expressed before and he'll identify you as the only woman in the galaxy who has ever truly appealed to him.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...