duminică, 27 noiembrie 2011

Conceptii diferite

Acum de cand exista si Forum pe site-ul ClixSense poti citii mai multe despre cum sa castigi pe ClixSense, cum sa investesti si sa vezi pareri diferite, povesti de succes, si cat de mult le place membriilor sa castige cu ClixSense, etc. Ceea ce am vazut este ca noi romanii suntem chiar foarte sceptici in ceea ce priveste site-urile PTC. Stiu ca am incercat multe site-uri si s-a ajuns la esec, insa ni s-a oferit acum sansa sa avem un site Elite, unde sa putem castiga ceva banuti in fiecare luna.
Ceea ce vroiam sa va spun este ca am vazut ca americanii, indienii, indonezii etc. se inscriu si chiar sunt activi, adica ei daca castiga de pe acest site 15-20 de dolari sunt multumiti. Noi romanii daca nu avem totul de ce sa ne bagam. Noi vrem sa devenim bogati peste noapte.
Cu site-ul ClixSense poti face sa castigi constant ceva dolari pe luna, dar cu timpul. Nu poti sa faci in maxim o luna sa ai un castig de 10-20 de dolari pe luna. Se poate dar chiar trebuie sa muncesti bine la referrali tai, si sa iti fie activi.
Eu am investit in acest site 10 dolari si i-am scos deja de 3 ori. Nu ma grabesc si nu-mi pierd speranta ca pana la urma si noi romanii vom avea in privinta PTC-urilor conceptia americanelor. Oricum ce e $15 pentru un upgrade si 5 minute pierdute pentru a da clicurile zilnic? Ca apoi in maxim 2 luni sa iti scoti banii si apoi esti in castig, un an pana cand trebuie sa dai din nou upgrade.
Oricum daca vreti sa va inregistrati pe acest site eu sincer va recomand sa va axati pe membrii straini.
Daca vrei sa iti incerci norocul cu acest site Elite inregistreaza-te clicuind banner-ul. Si daca ai nevoie de sfaturi cum sa castigi cu acest site citeste posturile mele despre ClixSense.

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Status actualizat

In fiecare zii cand vin de lucru ma pun la calulator si incerc sa scriu pe blogul meu un post care sa va mai ajute sa castigati un ban in plus pe internet.
De fiecare data incep sa scriu iar apoi sterg postul.
Insa azi m-am hotarat sa scriu acele posturi, ce am vrut sa le scriu, intr-un singur post. Nu pot sa spun ca ma pricep la scris, insa incerc sa scriu posturile mele cat mai atractive si cat mai pe intelesul tuturor.
Cred ca singura chestie buna la blogul meu, este ca sunt sincera, si va scriu chiar doar prin ce am trecut cu site-urile PTC.
Stiu ca va vorbesc foarte mult de site-ul ClixSense, insa este singurul site care ma atrage si simt ca, chiar merita. Acum mai nou este si un Forum, si dupa parerea mea site-ul ClixSense nu mai este un site PTC, ci o comunitate unde membrii vor sa castige si sa se simta bine. Mai ales de cand s-au introdus si jocurile diferite pe site.
Iar acum cashout-ul minim la membrii Premium este de 8$. chiar merita sa dai upgrade.
Nu stiu daca v-am spus dar pe site-ul Neobux nu mai sunt membru. Da este un site Elite, insa sincer nu mai castigam. Doar investeam si nu-mi scoteam banii. Imi pare rau ca am lasat Neobux-ul, dar in situatia mea era deja pierdere de vreme.
Din septembrie de cand nu am mai scris pe blog, am scos bani de pe mai multe site-uri si logic am mai castigat la jocul ClixGrid 10 centi.
Site-uri noi care sa merite nu am mai gasit, m-am mai inregistrat pe ceva site-uri insa tot pierdere de vreme.
La Microworkers nu am mai scos bani deoarece nu se mai poate da cashout cu Paypal, ci doar cu Alertpay sau Monneybookers. Eu astept sa introduca din nou Paypal, insa pana atunci imi adun bani frumosi in cont si sa speram ca se va intampla curand, daca nu atunci am sa va ofer dovada de plata cu Alertpay mai incolo.
Si acum va ofer doveziile de plata la site-urile la care am dat cashout din septembrie pana acum.

Incentria


Ayuwage


EasyHits4U

Bux-Matrix


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...