marți, 27 septembrie 2011

Schimbari la ClixSense

In ultimele 2 luni au avut loc mai multe schimbari la site-ul Elite ClixSense.
In primul rand acum nu mai primesti 20 de centi dupa ce a dat referral-ul tau 20 de clicuri, ci dupa ce el a atins suma de $1. Aceasta schimbare a avut loc pentru ca multi membrii au facut rost de referrali prin Sign Up offer si s-au multumit cu acei 20 de centi, iar referrali lor nu au privit site-ul ca pe un site unde poti castiga, ci doar o simpla inregistrare pe un Ptc Site, castigand doar acea suma de la sign up offer. Iar adminii vor ca membrii care se inregistreaza sa fie activi, si sa "profite" de acest site.
Inca o schimbare a fost la imaginea "de verificare" pe care trebuie sa dai clic pentru a castiga banii, la ads-ul vizualizat. Acum vezi imaginea chiar dupa ce dai clic pe ads, si trebuie sa dai clic pe imaginea corecta pentru a fii platit. Pe durata vizualizari paginii trebuie sa stai pe ea, pentru ca altfel timpul se blocheaza, iar pentru a activa din nou timer-ul de vizualizare trebuie sa dai clic pe pagina. Deci acum cat timp ti se incarca pagina si se scurge timpul pentru vizualizare, nu poti vizita si alte pagini, ci doar pe cea care ai dat clic pentru a castiga bani. Sincer mi se pare o chestie buna, pentru ca asa mai vedem si noi pe ce dam clic, si pentru ce ads suntem platiti.
Iar o alta schimbare a avut loc la jocul ClixGrid. Imaginiile de "verificare" la joc s-au scos, si si timpul de vizualizare s-a schimbat. Membrii Premium la jocul ClixGrid trebuie sa stea doar 5 secunde pe pagina, insa din pacate pentru membrii standard (free) vizualizarea ads-ului este de 15 secunde.
A............ si sa nu uit. ClixSense are acum mai multe jocuri introduse (nu castigi bani de pe ele) insa este ok pentru o mica relaxare/distractie, dupa ce ai vizualizat ads-urile si poate ai si castigat ceva bani cu jocul ClixGrid, sa te joci jocurile interesante introduse de ClixSense. 
Si pentru ca azi am primit bani de la ClixSense, am sa postez si o dovada de plata la acest post al meu despre acest site.


duminică, 18 septembrie 2011

Totul despre Incrasebux

Eu m-am inregistrat pe acest site acum un an. Si am scos doar de 3 ori bani de pe acest site.
Ca si membru standard primesti banii in maxim 30 de zile, asa deci eu nu am vrut sa astept 30 de zile pentru a vedea daca este acest site Legitim, am devenit membru Verified pentru un an cu doar $3.50, si am dat cashout ca sa vad daca chiar este Legitim, si am primit banii instant.
Acest site chiar este legitim, si isi plateste fiecare membru, insa ca sa castigi cu acest site, trebuie sa stii ca au o regula de castig.
Regula fiind: poti sa scoti doar $5 + 150% din investitia pe care ai facut-o in acest site. Adica daca ti-ai cumparat "membership", sunt mai multe categorii, sau daca ai investit in a-ti inchiria referrali sau a-i extinde. Poti sa investesti in a inchiria sau extinde referrali din banii deja castigati de tine (current balance) si ii transferi in rental balance, sau iti transferi bani din contul Alertpay sau Paypal direct in rental balance.
De exemplu tu investesti in acest site $5, poti scoate apoi $12,5. Adica iti scoti investitia si jumate din ea + $5. Oricum ca sa castigi constant trebuie sa iti inchiriezi referrali, iar referrali trebuie sa-i extinzi, deci practic tu oricum investesti in acest site. Trebuie doar sa te gandesti cum sa investesti ca sa fii in castig. 
Din pacate ca si membru Verified nu poti avea multi referrali directi (doar 15), insa poti avea mai multi referrali inchiriati. Trebuie sa iti marturisesc ca referrali costa cam mult pentru cat castigi de pe iei. Ca sa iti faci o idee, castigi de pe urma unui referral intr-o luna cam cat ai investit in el si cativa centisori. Insa daca ai mai multi referrali acei centisori se pot aduna si sa se faca mai multi dolari.
Nu am castigat foarte mult cu acest site, pentru ca nu m-am ocupat foarte mult de el, si nu am multi referrali, insa vreau sa incep acest lucru, si poate chiar sa imi iau un membership mai mare (oricum expira membershipul verified care il am in 2 luni)
Cashoutul incepe de la $2, $5, $7 si $10. Dupa aceea ramane suma minima de cashout $10. Eu am ajuns la aceasta suma deja.
Sper ca te-am ajutat sa iti faci o idee cum castigi cu acest site, daca ai nelamuri te rog scrie un comment si eu sper ca voi putea sa te ajut.
Spor la castiguri si acum atasez o dovoda de plata recenta de la acest site, care desigur a fost instanta.
S-a schimbat Incrasebux, si de atunci nu am mai fost activa pe acest site. Din punctul meu de vedere este Scam, dar nu pot confirma acest lucru. Eu am incetat sa mai fiu activa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...