luni, 8 august 2011

Inca un castig cu ClixGrid

Stiu ca ieri am castigat din nou cu ClixGrid, insa astazi mi-a suras norocul din nou. Am castigat din nou 10 centi. Stiu ca nu sunt multi, insa si acei 10 centi ma ajuta sa ajung mai repede la suma minima de caschout, $10. Pe acest site ClixSense poti sa ajungi la suma de cashout foarte repede prin mai multe metode, mai bine spus prin 3 metode foarte simple: in primul rand, cel mai important sa iti faci rost de referrali, de pe urma carora castigi foarte bine, in al doilea rand sa fii activ (sa clicuiesti zilnic, daca esti membru Premium ai la dispozitie mai multe ads-uri de $0.01) si sa participi la concursul ClixGrid. Daca esti membru Premium ai la dispozitie 50 de sanse pe zii, ca sa castigi de la 10 centi pana la $5.
Prin aceste metode ajungi foarte repede la $10. Eu sunt membru Premium pe acest site din Martie si am scos deja de 2 ori bani de pe acest site, si ma indrept asa usor catre a treia retragere. Totusi intreaba-te pe ce site ajungi sa scoti in 4 luni $21? La alte site-uri in cel mai bun caz scoti intr-o luna $2 (daca ai referrali) si apoi creste suma de cashout asa incet pana $10. Si poate (cel  mai sigur) in cateva luni acel site a si devenit Scam, si toate investitiile tale de inchiriat referrali s-au dus pe rapa.
ClixSense se bazeaza doar pe referrali directi, care sunt nelimitati, iar sa devii membru Premium este doar $14.95 pe an, oferindu-ti tie multe beneficii.
Ca sa aflii mai multe detalii despre acest Site intra la categoria ClixSense, si acolo vei gasii toate postariile mele despre acest site, de cate ori am castigat cu jocul ClixGrid, sfaturi cum sa reusesti cu acest site si cashout-urile mele.

duminică, 7 august 2011

Al 10-lea castig cu ClixGrid

Astazi am castigat din nou cu acest joc ClixGrid de pe site-ul ClixSense. Multe persoane se gandesc daca exista o strategie pentru a castiga cu acest joc. Sigur exista, insa eu pana acum nu am stat sa anlizez in detaliu acest joc pentru a face o strategie de castig. Eu cliciuesc cele 50 de clicuri, ce le am in fiecare zi, si daca am noroc castig. Logic ca mi-ar place sa castig si eu $5, insa nu am timp pentru a dezvolta o strategie. 
Insa ce am observat toate cele 10 castiguri de pana acum au fost cu clicuri de pe margine spre mijloc. Acum nu pot spune ca doar acelea sunt castigatoare, insa eu acest lucru am observat. Castigurile pot venii si de la sistem, dar poate fii si noroc.
Dar daca cunosti tu o strategie de castig cu acest joc ClixGrid, spune-ne si noua (logic daca vrei). 
Aici dovada:


sâmbătă, 6 august 2011

Infinitybux plata instant

Desi nu am mai scris de foarte mult timp pe blog, sa stiti ca nu m-am lasat de aceste site-uri cu care poti castiga banuti online.
De mult timp stiu ca acest site Infinitybux este un site Legitim, insa nu am vorbit despre el pe blogul meu, deoarece pana acum nu am primit bani de la ei, si eu vorbesc doar despre site-uri care m-au platit deja, si vreau sa si ofer o dovada de plata pentru a avea incredere, ca acest site chiar plateste. Nu vreau sa promovez site-urile pe care sunt inscrisa, vreau doar sa iti ofer o modalitate de castig online cu cele mai bune site-uri, oferindu-ti ajutor si sfaturi.


Suma minima de cashout la acest site Paid to clic este de $4, care ramane constanta. A durat ceva timp pana am adunat cei $4 (e si din cauza ca nu am dat chiar in fiecare zii clicuri) insa daca ai rabdare banii iti vor intra sigur in cont. Banii ii poti scoate in contul tau de la Alertpay si Libertyreserve. Din pacate nu poti scoate si in contul de la Paypal.
Cum ai ajuns la suma de $4 poti da cashout si deja si primesti banii. 
Dovada de plata:

Intre timp am mai si castigat la ClixGrid, doar ca nu am ajuns sa pun dovada de castig, dar profit de aceasta ocazie si am sa va ofer o dovada de castig a jocului ClixGrid de pe site-ul ClixSense.



Daca vrei si tu sa castigi asa de usor citeste postul despre cel mai bun site Paid to clic din lume (dupa parerea mea) ClixSense si cum sa castigi mai mult si bine.
Si si un concurs pentru referrali mei de pe ClixSense.
Nu mai monitorizec acest site. Nu stiu daca a devenit Scam sau nu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...