miercuri, 29 iunie 2011

Plata Incentria, Donkeymail si ClixGrid

Nu am mai scris de foarte mult timp pe blog, pentru ca am fost ocupata cu licenta si interviuri pentru joburi. Toate au decurs foarte bine.
Iar acum sa trecem la lucrurile noastre. De cand nu am mai scris pe blog am primit bani de la Incentria, Donkeymail si am castigat la jocul ClixGrid 10 centi.
Ca sa fac un rezumat la toate Ptc-urile la care sunt inscrisa, am sa incep cu Neobux. Pentru ca sunt membru standard si nu am multi referrali directi iar cei inchiriati dau prea putine clicuri, am sa renunt la el. Incep incet sa imi pierd referrali inchiriati pentru ca nu castig destul ca sa-i extind, iar de cand se castiga doar 0.001 centi pentru un ad, nu mai merita. Imi pare foarte rau dar sa dau upgrade nu vreau si ca si membru standard nu castigi nimic. Esti in pierdere. Asa ca nu am sa mai investesc in Neobux, pentru ca oricum nu reusesc sa mi scot. Am sa contiunui cu Incentria, Donkeymail, Incrasebux, Microworkers si ClixSense, pentru ca pe aceste site-uri ma pot baza. Daca e sa investesc imi si scot banii investiti. Onbux este in continuare Scam, si nu cred ca mai este cineva care are speranta sa mai castige cu acest site, dar daca mai exista sa stiti ca este pierdere de vreme.
Aici gasiti doveziile de plata
Donkeymails

Incentria


Pentru ClixGrid nu va pot da dovada de castig pentru ca nu clicuiam pe caluclatorul meu si nu am salvat dovada. Promit ca data viitoare cand voi castiga cu jocul ClixGrid am sa postez o dovada de plata.

joi, 9 iunie 2011

Microworkers si ClixSense

Dupa ce treci prin mai multe dezamgiri, si vezi ca aproape toate Paid to clicurile devin Scam, nu mai stii daca e ok sa te tot inregistrezi sau nu pe alte site-uri. Eu tot incerc site-uri noi, pentru ca numarul site-urilor, pe care dadeam clicuri, si asteptam un castig de acolo, s-a micsorat foarte mult. Apar multe site-uri noi, insa nu raman pe piata, ele devin Scam-uri. 
Am sa iti vorbesc despre cele 2 site-uri in care eu am foarte multa incredere. In primul rand ClixSense este un site Elite, online din 2007, insa in Romania s-a dat drumul doar anul acesta in luna martie. Eu de atunci sunt membru acestui site si sunt foarte multumita. Si pot spune cu incredere ca este numarul 1. in lume. Daca vrei mai multe detalii despre cum poti avea succes maxim cu acest site citeste postul meu, in care iti explic cum poti castiga cel mai bine. Eu strategia respectiva o urmaresc. 
Al doilea site in care am incredere este Microworkers. In scurt timp, acum depinde ce joburi faci, castigi foarte usor ceva banuti. Eu le fac pe cele mai usoare, dar care nici nu sunt foarte bine platite, insa castig $10 in maxim o luna si o saptamana. De exemplu alaltaieri am primit a doua plata de la Mikroworkers, si ma apropiu spre al treilea cashout.


La a doua retragere nu mai ai nevoie de un cod, despre care am vorbit in primul post postat despre Mikroworkers. Acel cod il primesti la prima retragere prin posta pentru a activa retragerile. La a doua si celelalte retrageri o vei putea face direct fara ca sa astepti sa iti vina un cod prin posta. Banii ii primesti in maxim 5 zile. 
Ca sa combini aceste site-uri care sigur nu te vor dezamagii, urmeaza sfatul meu. 
Esti inregistrat pe acest site-uri, insa la ClixSense esti membru standard. Castigurile nu sunt mari. Ce mai castigi este de la mikroworkers. Insa ca sa castigi bine si de la ClixSense, de ce sa nu dai upgrade cu ajutorul site-ului mikroworkers. Castigi $15 de la mikroworkers si dai upgrade la ClixSense, care este pentru un an valabil upgrade-ul, crescandu-ti castigurile si la ClixSense. 
Daca urmaresti sfaturile mele de la postul "Cum sa ai succes cu ClixSense" vei castiga bine si atunci nu vei mai fii suparat(a) de toate esecurile pe care le-ai avut pana acum.
Oricum daca ai orice intrebare despre aceste site-uri eu te voi ajuta.

vineri, 3 iunie 2011

Cum sa ai succes cu ClixSense

ClixSense este unul dintre putinele site-uri Paid to Clic in care mai poti avea incredere. Nu stiu daca ai observat dar in ultimul timp parca toate site-urile devin Scam. Dupa parerea mea si a celor de la Ptc Investigation, ClixSense este un site Elite. Se afla la aceasi categorie cu Google Adsense, ceea ce si spune multe. Nu e foarte greu sa castigi cu acest site. Insa ca sa ai castig bun este de recomandat in primul rand sa dai upgrade, care sincer este doar $14.95 pe an, foarte putin, nici nu se compara cu upgrade-ul celorlalte site-uri. Apoi dupa ce ai dat upgrade ocupa-te unpic de acest site. Cand ma refer sa te ocupi de el, ma refer la a pierde unpic de timp pentru a-ti face rost de referrali. Acum sincer chiar nimic nu cade din cer. Nu poti sa castigi doar stand si asteptand. Promoveaza-ti linkul pe forumuri, fa-ti un blog, un site, pune banner-ul tau pe site-uri cu rating mare, etc. Trebuie sa depui unpic de efort, ca sa-ti faci rost de referrali. Insa dupa cateva luni iti vei vedea roadele. Ce imi mai place la ClixSense este ca poti castiga la 8 nivele. Deci fa-ti rost de referrali, convingei sa dea upgrade, si ei apoi la randul lor ii vor convinge pe referrali lor sa dea upgrade, si tot asa si tu vei sta apoi doar castigand de pe urma lor. Insa ca sa ajungi la acest nivel, la inceput trebuie sa-ti pui capsorul la contributie si sa te gandesti cum sa-ti promovezi linkul de referrali. 
Daca tot ai cont pe ClixSense, de ce sa nu-ti dai silinta sa castigi binisor de pe urma acestui site!
Iti fac o statistica sa intelegi mai bine de ce e bine la inceput sa pierzi ceva timp pentru promovarea linkului tau. Daca, sa zicem, ca iti faci rost de 10 referrali si ii convingi sa dea upgrade, deja initial castigi de pe urma lor $20 si si comisioanele de la clicurile lor sunt din start mai mari pentru ca au acces la mai multe clicuri.
Apoi pentru ca ei au dat upgrade sunt foarte sigura ca si ei vor convinge persoane sa se alature acestui site, si si ei vor da upgrade, si tu din nou esti in castig.
Sa castigi cu ClixSense este foarte simplu, mai ales dupa ce ti-ai facut rost de ceva referrali. Banii iti vor venii in conturile tale, fara sa faci aproape nimic. Insa nu uita la inceput trebuie sa depui unpic de efort pentru a-ti face rost de referrali.
Sper ca te-am ajutat sa-ti faci o idee, si sa-ti deschid mintea la castigutile cu acest site. Chiar merita.
Daca te intereseaza sa castigam impreuna am aici o oferta pentru tine, si am facut si un concurs pentru referrali mei de la ClixSense. 
Daca vrei mai multe detalii, sau ajutor scrie un comment si eu te voi ajuta.

joi, 2 iunie 2011

Bani din nou de la AyuWage

Astazi am primit in contul meu de la Paypal $5, pe care i-am cerut in week-end. Nu a durat mult pana i-am primit. Si ma gandesc sa va dau ceva sfaturi la acest site, referindu-ma la Warnings.
Si sa va povestesc despre Warnings. Sigur ati acumulat si voi. Eu pentru prima data de cand am acest cont, si il am de vreo 6 luni, nu am primit Warnings. De cand a aparat si View Site, de atunci am acumulat Warnings. Problema este ca daca acumulezi mai mult de 3 atunci ti se suspenda contul. Sincer nu inteleg rolul de la View Sites, pentru ca si trebuie sa stai 20 de secunde pe pagina, si si castigi foarte putin. Mai bine astepti sa vina ad-uri pe Regular Site, si acolo si castigi foarte bine si nici nu iti acumulezi Warnings, bine daca faci ce trebuie. Oricum daca ai acumulat cateva Warnings cel mai bine e sa nu mai dai clicuri pe acest site pentru vreo cateva zile, pana ti se sterg. Ca sa nu risti sa ti se suspende contul. Eu asa am facut, si in 3 zile a inceput sa tot dispara cate unul, eu am avut 3, chiar la limita.
Oricum imi place acest site pentru ca castigi bine si in maxim 2 luni acumulezi acele 10 000 de puncte pentru a le transforma in bani, si asa incet se mai umple contul de la Paypal.
Ca sa vezi dovada de plata intra pe pagina Payment Proof.

miercuri, 1 iunie 2011

$1 cu ClixGrid

Astazi am castigat un dolar cu jocul ClixGrid. Chiar ma tot gandeam cand voi trece de pragul de 10 centi, pana acum am tot castigat 10 centi. Bine eu tot astept sa fie castigul de $5, insa nu cred ca am momentan atata noroc. Dar e bine si asa, ca asa incet ma voi apropia din nou de cashout. Bine ca am dat upgrade, ca astfel am avut la dispozitie 50 de clicuri, si aproape de fiecare data cand am castigat cu acest joc a fost dupa ce am epuizat 25 de clicuri, de care beneficiaza un membru standard. Daca esti membru Premium ai dublu sanse sa castigi. Am vazut ca au fost persoane care au castigat de 2 ori in aceasi zii cu ClixGrid. Ca sa castigi trebuie sa dai doar clic pe un patratel din imagine, si sa astepti apoi 10 secunde pentru a vedea daca ai castigat. Si vei castiga sigur la un moment dat.



Daca vrei sa castigi si tu cu acest joc inregistreaza-te aici.

Si daca te intereseaza sa castigam impreuna atunci citeste aici oferta mea pentru inregistrarea ta pe site-ul ClixSense
Si aici gasesti si un concurs facut pentru referrali mei de la ClixSense.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...