duminică, 29 mai 2011

Bani de la CashnHits

Banii ce i-am cerut acum 15 zile pe site-ul CashnHits mi-au intrat acum cateva zile. CashnHits nu iti mai trimite banii in maxim 3 zile, ci in 15 zile. Dureaza unpic mai mult, insa ce este important este ca acest site inca tot plateste. Despre Cashviews nu stiu ce sa spun, dar cred ca va fii scos din functiune, trebuie sa se intoarca admin-ul din vacanta si va lamurii toata treaba. Oricum tu trebuie sa stii ca acest site CashnHits, desi iti primesti acel dolar mai tarziu, macar il tot primesti. Stiu ca tu vrei sa faci mai  multi bani, insa dintr-un singur site nu te imbogatesti. Iti alegi mai multe site-uri, depui unpic de efort sa-ti faci rost de referrali si asa incet vei primii de la fiecare cet o suma de bani, insa se va aduna, si vei avea un venit suplimentar lunar bunicel.
Ca sa vezi dovada de plata intra pe pagina Payment Proof.
Castiguri usoare va doresc!!!!
Nu mai sunt activa pe acest site, deci mai mult ca sigur este Scam.

marți, 24 mai 2011

Prima plata de la ClixSense

Azi cand mi-am citit e-mail-ul am vazut ca am primit banii de la ClixSesnse. Suma minima de cashout la ClixSense este de $10 si ramane constanta. Dupa ce ai acumulat cei $10 gasesti pe pagina ta personala butonul de dat cashout. E bine sa ceri plata innainte de ziua de luni, pentru ca s-ar putea sa pierzi sansa de ati primii banii in acea saptamana. Luni este ziua in care toate platille cerute sunt trimise. Eu sunt foarte multumita de acest site, am primit prima plata de la ei si am castigat deja de 5 ori cu jocul ClixGrid. Chiar merita incercat, poti castiga in multe feluri.
Si daca vrei sa vezi dovada de plata intra pe pagina Payment Proof, si vei vedea ca acest site chiar plateste, si inca chiar foarte bine.





sâmbătă, 21 mai 2011

Microworkers, un ban in plus

Acum 2 luni m-am inregistrat pe un site in care sa castigi bani trebuie sa faci mici joburi, iar pentru ca te-ai inregistrat primesti $1 in contul tau de la mikroworkers. Aceste joburi consta in cautare pe Google, clicuri pe Google ads, like pe facebook, un Yahoo answer, bookmark o pagina, sau daca ai un blog sau un site al tau, cu domeniul cumparat primesti bani mai multi pentru un rewiew sau sa pui un banner pentru o perioada de timp pe blogul/site-ul tau. Eu am castigat $9 intr-o luna jumate, facand doar joburi simple. Adica pentru un Google search si 2 clicuri am primit 12 centi. Iar pentru un like pe Facebook 10 centi. Asa incet cu joburi micute am castigat $9, suma minima de cashout. Poti sa-ti scoti banii in Paypal, Alertpay sau Moneybookers. Eu am dat cashout pe data de 10 mai si in 5 zile am primit prin posta un cod, care trebuie sa-l introduci pentru a activa scoaterea de bani, iar apoi in 4 zile am primit banii in contul meu de la Paypal. Imi place acest site pentru ca sunt joburi usoare, si este inca un mod placut de a face un banut in plus. In plus ai un referral link, pentru persoanele care vor sa se inregistreze pe acest site ca si referral al tau si vei primii un dolar de la fiecare persoana care a castigat $25. Sincer merita sa te inregistrezi pe acest site si sa castigi.
Daca vrei si tu sa incerci acest site aici ai linkul de inregistrare si daca ai ceva intrabari nu ezita sa intrebi, si eu te voi ajuta cum pot.
Aici ai dovada de plata



Sau intrii pe pagina Payment Proof si vei gasii acolo dovada de plata.
Spor la castiguri

ClixGrid, al 5-lea castig

In aceasta saptamana am castigat deja de 3 ori cu acest joc ClixGrid de pe site-ul ClixSense.
Aici ai dovada



Dovada, ca pe acest site poti castiga in mai multe feluri. Si cu jocul si si cu clicurile tale date zilnic, insa castigi mai mult cu ajutorul referrallilor tai. Dupa experienta mea este cel mai bun Site in momentul de fata, chiar merita sa-l incerci si sa-ti dai silinta sa-ti faci rost de referrali, ca sa castigi cat mai mult.
Aici am o oferta pentru tine, daca te inregistrezi ca si referral al meu.
Iar aici un concurs pentru referrali mei.
Si daca vrei sa te inregistrezi da clic pe banner

joi, 19 mai 2011

Al 4-lea castig cu ClixGrid

Stiu ca te curand am scris pe blogul meu ca am castigat din nou cu jocul ClixGrid de pe site-ul ClixSense. Insa astazi am castigat din nou. Tot 10 centi, insa din luna martie pana acum am castigat 40 de centi, doar asa ca am dat clicuri pe acel joc, si noroc ca sunt membru Premium pentru ca asa am mai multe sanse de castig cu acest joc, mai exact dublu sanse decat un membru standard. Sincer eu tot astept sa castig $5. Stiu ca vreau multe, dar asta este dorinta mea, mi se pare ca un tel greu de ajuns, pentru ca depinde de noroc, daca am dat clicul bun.
Oricum daca te intereseaza si pe tine sa castigi cu cel mai bun Paid to clic site, atunci inregistreaza-te ca si referral al meu si vei avea suportul meu pentru a castiga.
Aici poti citii oferta mea pentru persoanele care se inregistreaza ca si referral al meu.
Si aici concursul care l-am facut pentru referrali mei.
Acum aici ai cateva dovezi a castigului meu.




miercuri, 18 mai 2011

Inca un castig

Norocoasa sau nu insa deja am castigat de 3 ori de cand m-am inregistrat (in luna Martie) pe site-ul ClixSense cu jocul ClixGrid. Ieri am castigat din nou 10 centi insa tot m-am bucurat de ei, mai bine decat nimic.
Cu ajutorul lor sunt mai aproape de suma de cashout, cei $10. Asa deci saptamana viitoare am sa va arat o dovada de plata de la ClixSense.



La Onbux am renuntat, nu mai dau clicurile mele zilnice. Le-am scris si i-am intrebat de bani, ca totusi astept deja de aproape de 3 luni, insa ei mi-au spus pentru ca am deschis un topic am sa fiu trimisa la sfarsitul listei pentru asteptarea platii. Insa cred ca acest sfarsit este sfarsitul tuturor, adica niciodata n-au sa ajunga la mine, si nici la tine, deci sfatul meu este sa nu mai speri, sau sa nu te inregistrezi pe acest site pentru ca vei primii tzapa.
Ca sa aduc din nou aminte de oferta mea pentru inregistrarea ta pe site-ul ClixSense si concursul meu pentru referrali mei de la ClixSense te rog citeste aceste doua posturi. Daca te intereseaza sa castigi bine cu un site Paid to Clic.
Pentru oferta clic aici
Pentru concurs clic aici
Si ca sa te inregistrezi pe cel mai de incredere Paid to Clic site da clic pe banner, ClixSense un site Elite!!!

marți, 10 mai 2011

Scam Sites

Acum vreo o luna am scris intr-un post despre site-urile Elite, insa dupa parerea mea. Azi vreau sa fac si o lista de site-uri Scam. Oricum daca de exemplu am uitat un site sa-l pun, adica eu nu am avut ocazia sa-l incerc si nu stiu daca a ajuns scam, atunci adauga-l tu printr-un comment.
Dupa parerea mea pe primul loc il pun pe ONBUX pentru ca multe persoane au primit tzapa de la acest site, si au fost foarte dezamagiti, mai ales eu, chiar nu ma asteptam.
1. Onbux
2. Lotbux
3. Cashium
4. Zorybux
5. Nxtbux
6. Palmbux
7. Foxbux
8. Mycubie
9.10dollarclick
10. Aobux
11. Gatorbux
12. IIbux
13. Superonbux
14. Vynbux
Si cred ca si Ptc-Romania este scam pentru ca am dat cashout acum 3 luni si inca nu mi-au intrat banii. 
Lista cu site-uri Scam este foarte lunga, insa eu am facut o lista cu site-urile -din experienta mea - care mi-au dat mie tzeapa, adica care nu m-au platit.
Daca ai avut si tu experienta cu alte site-uri decat acestea pe care le-am scris atunci scrie un comment, ca ceilalti care vor citii acest post sa stie sa nu se inregistreze, sau daca se inregistreaza macar sa nu fie o surpriza pentru ei cand nu vor fii platiti.
Lista intreaga de site-uri scam o gasesti pe pagina Scam Sites, acolo voi adauga de fiecare data cand voi mai da peste un site scam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...