sâmbătă, 30 aprilie 2011

ClixGrid, al doilea castig

Azi am castigat a doua oara la jocul ClixGrid de pe site-ul ClixSense. Am castigat doar 10 centi dar si ei sunt ceva, macar este o dovada ca jocul ClixGrid nu este degeaba, adica nu dai degeaba 50 de clicuri, si daca ai noroc si castigi. Vreau sa va mai aduc aminte de oferta mea pentru referrali mei de la ClixSense. Daca te inregistrezi pe acest site ca si referral al meu, si dai upgrade primesti de la mine cadou un dolar. Iar pentru primele 3 persoane care isi convinge 3 din referrali lor sa dea upgrade primeste de la mine $1.50. Si daca esti referral-ul meu vei avea suportul meu pentru a putea castiga, bine pe acest site. Si sincer esti chiar in castig daca esti referralul meu, pentru ca eu te rasplatesc pentru activitatea ta. Ca sa citesti toata oferta mea da clic aici si apoi sa participi la concursul meu da clic aici!
Pentru a te inregistra da clic pe banner!!!
Aici este dovada mea de la jocul ClixGrid, si sa vezi cum arata pagina daca ai castigat. Daca ai castigat vezi doar dupa ce s-au scurs cele 10 secunde in care trebuie sa vizitezi pagina pe care ai dat clic.



Te astept ca si referral al meu!!!!

joi, 21 aprilie 2011

Concurs pentru referrali ClixSense

M-am gandit la un concurs pentru referrali mei de la ClixSense, chiar si pentru tine care citesti acest post si te inregistrezi pe site-ul ClixSense ca si referral al meu. Clic pe banner sa te inregistrezi!
Acum sa va prezint oferta mea. Vreau sa ofer $1.50 pentru primele 3 persoane, adica referrali ai mei, care conving alte 3 persoane sa se inregistreze pe site-ul ClixSense ca si referrali ai lor si dau upgrade.
Acest concurs este valabil pana cele 3 persoane au fost desemnate castigatoare, adica pana ce au convins fiecare 3 persoane sa dea upgrade.
O strategie pe care ar trebui s-o iei in calcul. Daca acele persoane vor da upgrade vei castiga $2 de la fiecare, insa dupa ce au dat upgarde sigur vor convinge si ei alte persoane sa dea upgrade si daca nu esti membru Premium atunci VEI PIERDE comisionul de la acele upgrade-uri.
Oricum bafta la convins persoane sa dea upgrade si te astept ca si referral al meu sa castigam impreuna.
PS: Dupa ce v-ati indeplinit misiunea scrieti un comment aici pe blog sau imi gasiti datele de contact pe pagina Acoount details de la ClixSense, Sponsor Details. Am sa va tin la curent cand se va desemena un castigator si tot asa, oricum cealalta oferta pentru celelalte locuri adica locul numarul 4,5,6 etc este valabila, adica la 4 referrali convinsi sa dea upgrade primesti un dolar de la mine.
Si daca aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ma intrebati.

luni, 18 aprilie 2011

A 5-a plata de la Incentria

Azi am primit banii pe care i-am cerut acum 3 zile de la Incentria. Pana acum Incentria  m-a platit de fiecare data, se vede ca este un site Elite. Nu castigi mult de pe urma acestui site, nu devii bogat, dar esti sigur ca de la acest site iti vei primii sigur banii, te va platii de fiecare data. Incentria este unul dintre preferatele mele pentru ca plateste de fiecare data. Putin dar sigur!!!
Ca sa fie ziua si mai frumoasa am castigat in sfarsit la jocul Clixgrid de la ClixSense!!! Dupa 1000 si ceva de clicuri am castigat si eu 10 centi, si acestia sunt ceva banuti. Am uitat sa salvez pagina cand am castigat dar va voi oferii o dovada a castigului de dupa.


Deci se poate castiga pe site-ul ClixSense nu doar cu clicurile ci si cu Clixgrid!!!

vineri, 15 aprilie 2011

Starea Vcbux-ului

Pentru ca multe persoane se intreaba ce se intampla cu Vcbux, chiar si eu, m-am gandit sa scriu un post despre ce stiu pana acum despre aceasta problema. Din cate am citit Vcbux este de vanzare, si momentan este in transfer de site owner. Nu stiu ce se va intampla pe viitor cu acest site, insa am citit ca site-ul are multe datorii, adica vechiul Admin. 
De recomandat e sa nu investiti in Vcbux, momentan, si cei de la Ptc-Investigation au pus site-ul pe Watchlist de la Ongoing. Asa s-a intamplat si cu Onbux, prima oara a stat vreo 2 luni  pe Watchlist apoi a ajuns pe lista site-urilor Scam.
Oricum sa aveti grija sa primiti tzape mari!!

Trist, dar adevarat!!!

A mai trecut o saptamana de cand au trecut acele 10 zile lucratoare in care eu trebuia sa primesc bani de la Onbux. Sunt dezamagita/suparata ca nu mi-am scos macar banii investiti. Insa eu sunt de vina. Nu mi-am scos investitia atunci cand cei de la Ptc-Investigation au pus site-ul de la Legitim la Ongoing, si spuneau ca va urma sa devina scam. Insa eu nu am ascultat sfaturile lor, si nu am scos banii investiti ci doar vreo $4, si cu restul mi-am tinut mai departe referrali, ca poate Onbux isi va revenii. Cum se zice "Speranta moare ultima". Insa sincer un singur lucru, adica doua, am invatat de cand sunt inregistrata pe aceste site-uri Paid to click. Primul si cel mai important, daca un site arata semne cum ca ar devenii scam, scoateti imediat banii. "Speranta moare ultima" nu merge cu astfel de site-uri. Daca tot speri si speri sa-si revina iti vei pierde toti banii. Si al doilea lucru ce l-am mai invatat este ca nu voi mai investii in site-uri care trebuie sa cumperi referrali. Poate un upgrade la site-uri Elite voi achizitiona, insa nu voi mai da bani pe referrali inchiriati. Ma voi axa pe site-uri unde upgrade-ul e mic, si ma voi axa pe referrali directi.
La ClixSense ca si membru poti sa investesti doar in upgrade, care este de $14.95 pe an. Daca vrei sa-ti faci reclama la blog sau la site, preturile sunt iar foarte mici. Poti avea referrali directi nelimitati! Asta imi place mie. Aici nu investesti mult, deci pierderile nu sunt mari, insa pentru ca este asa de stabil site-ul sigur iti vei scoate banii investiti. 
Sunt activa pe celelalte site-uri, cum ar fii Incentria, Clicksia, Incrasebux, CashnHits, Neobux, Donkeymail, Bux-Matrix, Ayuwage, insa nu voi inchiria referrali, ci voi da doar clicurile zilnice, si ma voi stradui sa fac rost de referrali directi, asa sa-mi mai umplu contul meu de la Alertpay.
Banuiesc ca ai citit oferta mea pentru inregistrarea pe site-ul ClixSense, daca nu chiar te rog s-o citesti, pentru ca este in favoarea ta. daca nu dai upgrade chiar imediat atunci te sfatuiesc sa dai subscribe sau bookmark la blog sau sa-l salvezi undeva, ca sa fii la curent cu ofertele mele pentru referrali mei de la ClixSense, si ca atunci cand vei da upgrade sa stii blogul meu ca sa-mi trimiti adresa ta de la Alertpay sau Paypal ca sa te platesc pentru inregistrare si activitatea ta. In viitorul apropiat voi face si cateva concursuri pentru referrali mei de la ClixSense, deci e in avantajul tau sa dai subscribe, si asa vei fii si la curent cu toate posturile mele, despre aceste site-uri Paid to clic.
E timpul sa castigam impreuna!!!


marți, 12 aprilie 2011

Ce te opreste?

De cand am inceput cu aceste site-uri care platesc pentru vizualizare, tot vroiam ca site-ul ClixSense sa permita si romaniilor inregistrarea pe acest site. In sfarsit putem. Insa din cate am vazut multe persoane parca nu au incredere in ClixSense, sunt foarte retinuti. Ei mai bine investesc in Onbux, si iar investesc pana ce nu mai au ce investii. Sincer, logic, nu e mai ok sa te inregistrezi pe ClixSense, unde daca vrei dai upgrade daca nu nu, insa ca sa castigi mult pe acest site, de recomandat e sa dai upgrade. Si pe langa celelalte site-uri upgrade-ul e foarte ieftin, doar $14.95 pe an, in schimb la celelate de la $80 in sus. Poate ca sa-ti platesti upgrade-ul de $80 ai si luat in imprumut, dar upgrade-ul la ClixSense e egal cu o iesire in oras, sau o Pizza si 2 sucuri.
Investitia nu e mare si e chiar profitabila, macar de pe acest site esti sigur ca iti vei scoate banii, nu ca si la Onbux unde am scos doar jumatate din ce am investit, deci sunt in pierdere.
Acum daca dai upgrade la ClixSense primesti cadou 100 de ads-uri, asa ca si recompensa ca ai avut curaj sa devii membru Premium!


Pe langa beneficiile ce ti le ofera ClixSense te voi recompensa si eu pentru activitatea ta. Chiar te rog sa citesti oferta mea pentru inregistrarea pe acest site, si urmareste acest blog pentru ca sigur vor mai aparea oferte. Citeste aici oferta mea!!!
Si daca vrei sa te inregistrezi direct da clic pe banner!!!!

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Onbux Scam???

Au trecut deja acele 10 zile lucratoare de cand am dat cashout $10 pe site-ul Onbux. Speram sa ii primesc si Onbux sa nu devina scam din punctul meu de vedere. Daca ati dat si voi cashout, si nu v-au intrat banii inca, nu cred ca ii veti mai primii, asa cum nici eu cred ca nu ii voi mai primii. De acum incolo nu voi mai prea investii in astfel de site-uri, doar in site-urile Elite.
Din pacate nu mi-am scos toti banii ce i-am investit, bine ca nu am investit foarte multi bani, doar $30 si am scos doar $15. Conform si celor de la PTC Investigation Onbux a devenit scam! Dovada aici!!!
Daca ai primit si tu tzapa cu Onbux de ce sa nu incerci ClixSense, in care investesti doar odata pe an, adica doar $14.95, si ii vei scoate sigur. De ce sa te incurci cu site-uri in care ca sa ai un castig trebuie sa tot investesti si tot sa investesti. E mult mai ok sa investesti doar odata pe an si apoi ce trebuie sa faci este sa iti faci rost de referrali si sa stai sa vezi  cum ti se umple contul cu dolari. 
Daca vrei mai multe informatii despre ClixSense citeste celelalte posturi ale mele despre acest site si daca te intereseaza sa te inregistrezi am o oferta draguta pentru tine.

luni, 4 aprilie 2011

Starea Onbux-ului

In Onbux nu am mai investit de vreo 2 luni. Asa deci din referrali mei au mai disparut, adica nu clicuiau eu nu le-am dat recycle si nici nu i-am extins. Iar din 165 de referrali am acum doar 138. Referrali inchiriati sunt din ce in ce mai lenesi, si nu merita sa inchiriezi, primele zile sunt ok dar dupa vreo 15-20 de zile deja avg-ul scade enorm. Pentru ca se tot presupune cum ca Onbux va devenii scam in viitorul foarte apropiat am zis sa dau cashout, doar $10, ca sa imi mai ramana in cont bani pentru extinsul referralilor. Insa se pare ca pentru mine nu mai este cashout instant. Pana acum apasam doar pe My Payment si deja primeam banii in contul meu de la Alertpay. Am dat cashout acum 3 zile si mi-au scris ca voi primii banii in 7-10 zile lucratoare, sunt curioasa in cat timp ii voi primii si daca ii voi primii. Site-ul mai plateste instant cativa membrii, dar se pare ca eu nu mai sunt pe lista lor cu membrii buni. Nu am facut nimic, doar mi-am facut treaba si am dat clicuri in fiecare zii. Poate nu mai primesc banii instant pentru ca nu am mai investit bani, pentru ca pana am tot investit primeam banii instant. La inceputul anului am primit bann pe Forum, pentru ca am intrebat ceilalti membrii daca au aceasi problema ca si mine, adica daca dupa un anumit timp adica de obicei dupa 100 de clicuri ei nu mai dau clic. Vroiam sa stiu daca doar la mine se intampla acest lucru. Mi-au dat bann pentru ca ei au considerat ca am jignit membrii. Nu am facut plangere pentru ca pe mine nu ma prea intereseaza sa postez pe Forum, eu doar il citesc din cand in cand. Si nu am scris despre acest lucru pe blogul meu pentru ca nu mi se pare chiar asa de important.
Oricum eu voi da in continuare clicurile mele, si imi voi pastra cativa referrali, pentru orice eventualitate daca isi va revenii site-ul si nu va devenii scam. Sper sa primesc curand banii de la ei. Daca se va intampla acest lucru atunci voi veti fii primii care vor afla.
Ps: Sincer nu risca sa investesti iar apoi sa nu poti sa-ti scoti banii, mai bine fii preventiv, cu Onbux nu se stie cum sta treaba.

vineri, 1 aprilie 2011

Site-uri Elite

Vreau sa clasez cateva site-uri Elite, insa dupa parerea mea si experienta ce am avut-o pana acum cu ele
1.

2.

3.

4.
Your 1:1 Traffic Exchange
5.
Incentria

6.
Clicksia

A 3-a plata de la CashnHits

Ieri am ajuns la suma minima de cashout la acest Paid to clic site, adica la $1. Am cerut ieri banii si azi mi-au si intrat in contul de la Alertpay. Este prima data cand s-au miscat asa de repede, de obicei asteptam vreo 3-4 zile sa-mi intre banii. Limita de cashout pe acest site nu se schimba este de minim $1 pentru Alertpay iar pentru Paypal $0.60. Cum eu folosesc doar Alertpay atunci astept putin mai mult pentru cashout. Imi place acest site pentru ca $1 poti face intr-o luna, gasesti foarte multe ads-uri de clicuit. Nu ma imbogatesc cu acest site, dar imi mai umplu contul de la Alertpay cu ceva banuti.
Daca te intereseaza sa te inregistrezi intra pe pagina Paid to clic site si dai clic pe banner. Si daca ai intrebari eu te pot ajuta. 
Ca sa vezi dovada de plata intra pe pagina Payment Proof, unde gasesti toate dovezile de plata si de la celelalte site-uri care m-au platit.
Castiga impreuna cu mine!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...