marți, 22 martie 2011

Cel mai bun este ClixSense

Din numeroasele Paid to clic site ClixSense este cel mai bun. La celelalte site-uri, daca nu stii iti voi spune eu, trebuie sa tot investesti ca sa castigi. Si nici nu esti sigur daca iti vei scoate investitita. Oricum cu banii investiti iti vei inchiria referrali sau vei da upgrade. ClixSense se bazeaza doar pe referrali directi, adica persoane pe care le cunosti sau care s-au inregistrat cu linkul tau de referral.
Ce imi mai place este ca poti avea referrali nelimitati, la celelalte Paid to clic, cum ar fii Neobux, pentru ca vorbesc despre site-uri Elite, ca sa iti creasca numarul referralilor pe care il poti avea trebuie sa dai tot upgrade, adica alti bani investiti.
La ClixSense trebuie doar odata sa investesti, doar suma de $14.95, pentru a devenii membru Premium pentru un an. Pretul upgrade-ului a crescut, cand am dat eu upgrade era doar $10, insa nici $15 nu este mult pentru un an, si mai ales pentru beneficiile ce le ofera sa fii membru Premium.
Sincer acest site mi se pare cel mai sigur site in care sa investesti, si trebuie doar o data pe an $15. Nici nu costa mult, si nici nu trebuie sa dai bani pe referrali. Ca sa fii in castig trebuie doar sa iti faci rost de referrali pe care sa-i convingi sa dea upgrade si tot asa! Ce imi mai place e ca pot sa iau pauza de la clicuit si tot mi se vor credita clicurile de la referrali mei, desi eu vreo 2 zile nu am dat clic pe ads-urile mele. Nu depind clicurile mele de cele a referralilor mei. Daca te intereseaza sa te inregistreazi da clic pe banner, chiar nu vei regreta, pentru ca investesti doar o data pe an $15, si iti vei scoate banii repede, m-am gandit la o oferta care sa te ajute sa te decizi mai repede ce e mai bine pentru tine, si sa-ti recuperezi banii mai repede, citeste postul meu care este putin mai vechi, cam pe atunci pe cand upgrade-ul era $10, dar oricum tu tot vei castiga de la mine, asa cum scrie in acel post.http://earnwithsessy.blogspot.com/2011/03/oferta-clixsense-de-nerefuzat.html

AyuWage m-a platit

Sa va vorebesc despre acest site. In primul rand e legitim si este un site Elite. Doar ca noi romanii mai greu facem sa castigam de pe acest site. Ca sa castigi cat mai mult trebuie sa-ti instalezi toolbar-ul, pentru ca in orice moment pot aparea diferite ads-uri. Aici esti platit pe puncte cand vei aduna 10000 de puncte poti sa-ti scoti banii. Aceste puncte sunt echivalentul la $5. Acest site ofera si castiguri de pe Survey, insa eu nu am castigat pana acum de pe aceste sondaje de opinie pentru ca in Romania nu se da. Eu am adunat aceste 10000 de puncte doar din vizualizare publicitate si cateodata mai gasesti si google search. Adica tie ti se da un anumit cuvand sa cauti pe google si adresa de web pe care ar trebui sa dai clic si doar dupa ce ti-ai indeplinit misiunea vei fii creditat. E un castig in plus, chiar merita daca vrei sa-ti mai umplii contul de la Paypal sau Alertpay cu ceva dolari. Daca vrei sa vezi dovada de plata intra pe pagina Payment Proof si vei gasii toate doveziile mele de plata!!
Daca vrei sa-l incerci da clic pe banner!!!!
AyuWage Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

joi, 17 martie 2011

Oferta ClixSense, de nerefuzat!!!

M-am gandit sa va fac o oferta. Ca sa-mi fie si mie bine si si tie. Vreau sa ofer fiecarei persoane care se inregistreaza ca si referral al meu pe site-ul ClixSense si da upgrade $1. Sa dai upgrade nu e foarte mult, mai ales ca e pentru un an, costa doar $10. Beneficiile ce le ai daca devii membru Premium le-am enumerat in celelalte posturi ale mele. Asa deci daca devii referralul meu si dai upgrade primesti $1 de la mine cadou, si ajutor pentru a-ti fi si tie mai usor si sa castigi. Si mai ofer $1 daca ai convins 4 persoane sa-ti fie tie referrali si sa dea Upgrade. Deci castigi de la referrali tai cate $2 de fiecare si $1 asa gratis de la mine, deci in total vei castiga dupa ce ai dat upgrade $9, plus acel prim $1 cand ai dat tu upgrade ti-ai castigat banii ce i-ai investit pentru a da upgrade. Deci nu esti deloc in pierdere. Dupa aceea din nou la 4 referrali ai tai care au dat upgrade iar primesti $1 si tot asa. Nu merita?
Daca te intereseaza inregistreaza-te pe acest site dand clic pe banner, si apoi scrie un comment cu id-ul tau de mess, si vom vedea cum vei evolua.
Castiguri multe iti doresc!!!!Tinem contact.
Ps: Daca ai nevoie de ajutor la inregistrare sau orice alte chestii scrie un comment sau discutam pe mess!Sa verifici daca username-ul meu e sessylia.
Ps: Nu va ascundeti e-mailul, ca daca nu dati subscribe la blog, macar sa va trimit e-mail cu ultimele oferte ce vi le ofer, concursuri etc. 

miercuri, 16 martie 2011

Informatie noua scurta de la ClixSense

Acum daca dai upgrade adica $10 pe an, nu este mult, pe langa toate beneficiile ce ti le ofera ClixSense ei iti mai ofera ca si recunostiinta pentru ca ai dat $10 din buzunarul tau, 100 de ads-uri cadou. Ele iti vor sta la dispozitie pana ce vei da pe fiecare clic. Nu trebuie sa dai pe toate clic din prima zii.
Inca un motiv bun sa dai upgrade!!!!
Clic pe banner sa te inregistrez si daca ai nevoie de ajutor scrie doar un comment si eu te voi ajuta!!
Am facut o oferta pentru inregistrarea ta pe ClixSense, daca vrei s-o citesti da clic aici!

marți, 15 martie 2011

Ads-urile de la Neobux

Multi au observat ca ads-urile standarde s-au schimbat. Ma refer la schimbat ca nu mai valoreaza 0.01 ci doar 0.001. Insa pe langa aceste ads-uri standarde gasesti chiar multe mini advertisments. Se pare cum au pus pretul mai mic la aceste publicitati, le-a mers foarte bine si s-au decis sa transforme toate ads-urile de cate 0.001. Insa ca sa nu pierzi de la referrali tai tu castigi la fel de la ei, adica daca un referral da 4 clicuri tu castigi de la el 0.020, ca si membru standard. Dar se aplica doar la cei inchiriati, ca doar platesti pentru ei, si acum sa nu mai castige pentru tine? Ai fii in pierdere. Deci doar la cei inchiriati a ramas la fel, iar de la cei directi vei castiga mai putin. Eu zic ca e ok, atata timp cate si advertiserii si membrii Neobuxului sunt multumiti e foarte bine, inseamna ca toata lumea castiga, Neobux ramane inca mult timp pe piata. 
Pentru ca ultimul post a fost despre cum ca Onbux este down, se pare ca si-a revenit. Insa pentru ca a fost inchis o zii eu am pierdut $2, si ma gandesc ca alte persoane chiar si mai mult. Se pare ca pana la urma a fost doar o problema de Server, sau ceva de genu. Onbux si-a revenit, insa eu tot voi fii unpic precauta adica, vreau sa-mi scot macar ce am investit si unpic in plus, apoi imi voi amenaja referrali si voi astepta sa citesc ca nu mai exista nici un membru care sa se planga de Onbux, iar apoi voi continua sa investesc, daca merita. 
Oricum am sa va tin la curent cu ceea ce se intampla cu aceste site-uri, ca sa stii daca merita sa investesti sau nu.

vineri, 11 martie 2011

Onbux down

Astazi site-ul Onbux a fost toata ziua "stricat". De azi dimineata tot incerc sa intru ca sa-mi dau clicurile mele zilnice insa pagina nu se incarca. Am citit ca acest lucru se intampla la mai multe persoane. Oare Adminul de la Onbux nu a reusit sa-si rezolve problemele si a inchis site-ul? Oare isi va mai revenii Onbux? 
Eu sper ca da pentru ca am ceva banuti investiti, macar sa mi scot. Eu chiar sper pentru ca banuiesc ca multe persoane au avut incredere in Onbux si inca mai au. Au fost cateva zile in care site-ul in sine nu a mai avut probleme, dar azi toata ziua sa nu poti sa intrii pe site si sa te loghezi ca sa-ti faci treaba? 
Oricum eu inca sper ca se va ridica din nou Onbux. Speranta moare ultima. 
                                                                                

ClixSense s-a schimbat

De aseara a fost acest site in in lucru. Azi cand m-am logat era total diferit. Din pacate pentru membrii standard s-a schimbat situatia. Nu mai castigi daca esti membru standard de la referrali tai ci foarte foarte putin, insa daca dai upgrade castigi mult. Ca si membru standard ai doar un ads pe zii de clicuit, in schimb ca si membru Premium vei gasii peste 8 ads-uri. Sincer $10 nu mi se par mult pentru un an la cate beneficii ofera Clixsense. Ca si mebru Premium castigi comisioane mari de la clicurile referralilor tai, insa ca si membru standard sunt foarte mici. Ca si membru standard mai poti castiga comisioane foarte mici daca referralul tau direct a cumparat ads-uri, adica vrea sa faca publicitate cu Clixsense, paid to click sau Clixgrid - la mebrii Premium comisionul e mult mai mare -. Ca si membru Premium castigi si $0.20 pentru fiecare mebru care s-a inregistrat cu linkul tau de referral, dar numai dupa ce a dat cel putin 20 de clicuri. Doar atunci iti va aparea pe pagina ca este referralul tau si doar dupa aceea vei castiga acei 20 de centi. Referralii tai directi trebuie sa fie activi. Insa castigi acest comision doar daca esti Premium. Si ce e cel mai bine poti avea un numar nelimitat de referrali. Castigul de 8 nivele nu s-a schimbat, a ramas acelasi, adica de la referrali tai directi daca dau upgrade primesti $2 si de la ceilalti referrali de la nivelul 2 pana la nivelul 8 primesti $1 direct in contul tau cand vor da upgrade - la mebrii Premium- iar cei standard primesc doar acei $2 de la referrali de la nivelul 1. Imi place cum s-a schimbat Clixsense, parca e mai ordonat si gasesti mai repede tot ce te intereseaza. E foarte bine daca iti instalezi toolbarul pentru ca pot aparea oricand ads-uri, si doar nu vrei sa le pierzi. Clixgridul, adica jocul de unde poti castiga pana la $5 in contul tau este mult mai organizat. Inca nu am castigat acolo, dar cand se va intampla va voi anunta. Sincer chiar merita sa dai upgrade e mult mai avantajos. Daca vrei sa incerci ClixSense da click pe acest banner si daca te inregistrezi ca si referral al meu ai tot suportul meu pentru a te ajuta sa reusesti.
Am facut o oferta pentru inregistrarea ta pe ClixSense, daca vrei s-o citesti clic aici!

miercuri, 9 martie 2011

3 referrali pentru Neobux

Din pacate din castigurile de la referrali mei inchiriati pe Neobux doar ii extind si le dau recycle. Pentru cashout sau inchiriat mai des, nu castig destul de pe urma lor, si de investit nu investesc pentru ca referrali inchiriati nu vor castiga decat cat sa-i extind si poate cativa centisori. Asa nu merita sa investesc in Neobux. Acum am 20 de referrali, sper ca pana la urma situatia cu referrali se va schimba si Neobux va incepe sa fie un Paid to click bun. Neobux e foarte de incredere doar ca referrali inchiriati nu prea dau click-uri. Primele zile sunt activi, dau chiar cate 4 clic-uri in fiecare zii, dar dupa o saptamana se schimba situatia iar avg-ul scade drastic. Ca sa castigi de pe acest site trebuie sa ai referrali directi. Daca reusesti sa faci rost de ei atunci te sfatuiesc sa continui cu Neobux pentru ca acest site te va platii mereu.
Momentan cu castigurile de pe Neobux imi extind referralii si daca imi mai raman banuti atunci mai inchiriez ceva referrali. Poate cand voi avea mai multi referrali se vor mai schimba castigurile.
Oricum eu va voi scrie aici pe blog situatia mea cu aceste site-uri si te voi sfatui in care sa investesti si in care chiar nu merita.
Castiguri multe iti doresc!!!

sâmbătă, 5 martie 2011

Upgrade Premium la ClixSense

Astazi am scos $4 de la Onbux ca sa pot sa dau upgrade la Clixsense. Costa doar $10 pe an. Chiar merita pentru ca beneficiezi de multe chestii bune. Ca si membru standard ai foarte putine ads-uri. Ele variaza. Poate gasesti 3, 2 sau chiar nici unul pe zii. Daca dai upgrade gasesti mai mult de 20 de ads-uri pe zii. 
Cum castigi de pe urma referralilor daca esti membru Premium?
In primul rand nu ai limite de referrali, poti avea cati vrei. Daca se inscrie cineva de pe urma linkului tau de referral ca si membru standard castigi doar $0.01, insa ca si membru Premium castigi $0.1 pentru fiecare referral. Daca referrali tai de la nivelul 1 dau upgrade tu primesti $2, iar daca referralii de la celelalte nivele dau upgrade tu primesti $1 de la fiecare. Acest lucru se intampla doar daca esti membru Premium. Parerea mea este ca merita sa dai upgrade, ca doar sunt doar $10, adica o pizza si o bere sau un suc. Acesti bani poti sa-i faci repede innapoi, deci nu esti in pieredere ci doar in castig. Inscrie-te aici si incearca acest Paid to click. Nu vei regreta.
Am facut o oferta pentru inregistrarea ta pe ClixSense, daca te intereseaza clic aici!

vineri, 4 martie 2011

Prima plata de la Cashviews

Acum cateva posturi in urma am scris despre cum ca voi incepe sa vorbesc si despre alte site-uri Paid to Click, insa doar dupa ce primeam banii de la ei. Ca doar nu vreau sa vorbesc despre scamuri, ci doar despre site-uri legitime.
Astazi am primit prima data bani de la Cashviews. Am facut cererea de plata acum 4 zile. Adminul acestui site este corect, insa din pacate faci foarte greu minimul de cashout. Este Admin si la CashnHits de la care am primit banii deja de 2 ori. Cam in 3 luni faci pe acest site suma pentru cashout, daca nu ai referrali. Daca esti o persoana care are rabdare sau vrea sa mai incerce inca un PTC, atunci Cashviews este potrivit. Adminul isi plateste toti membrii.
Daca vrei sa vezi dovada de plata intra la pagina Payment Proofs, si daca vrei sa te inregistrezi da click aici.
Nu se mai deschide si banuiesc ca nu va mai fii pe piata.

marți, 1 martie 2011

ClixSense si pentru Romania

Azi cand am tot dat clicurile mele am observat ca se deschide pagina de la Clixsense, pana acum era pagina alba. Acest lucru inseamna ca si romanii vor putea castiga de pe acest site. Din cate am tot citit de pe alte bloguri din strainatate ClixSesne e la fel de bun ca si Neobux, poate chiar si mai bun. Ca sa scoti banii de aici ai nevoie de un cont in Alertpay si minim $10. Eu doar azi m-am inregistrat dar auzind atatea lucruri bune despre acest site cred ca voi da upgrade mai repede. Oricum e doar $10/an si beneficiezi de multe chestii bune. Cand voi da upgrade va voi anunta. Am scris despre acest site, desi nu am primit banii de la ei, pentru ca stiu ca e legitim, si isi plateste toti membrii. Dupa ce voi primii bani de la ei voi posta pe blog. Pana atunci te poti inregistra cu incredere, ca nu vei primii tzapa. Ca sa te inregistrezi da click pe banner, am facut o oferta pentru a inregistrarea ta pe ClixSense, daca vrei sa vezi oferta clic aici

Si daca nu ai cont Alertpay, inregistreaza-te aici, ca doar asa iti vei putea scoate banii.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...