luni, 28 februarie 2011

Cum sa scoti bani de pe Paid to click sites?

Scriu acest post pentru ca am vazut la statistici pe blogul meu, ca sunt persoane care cauta cum sa dea cashout pe diferite site-uri Paid to click. Si vreau sa ajut. Pentru a scoate bani de pe un site Paid to click trebuie sa fii activ, sa dai clicuri zilnic, ca sa ajungi cat mai repede la suma de cashout. Referralii te pot ajuta mult. Aceasta suma depinde de site. De exemplu (dau doar cateva) pentru a face cererea de plata pentru Onbux, sau Neobux, sau Vcbux, sau Bux-Matrix, sau Incrasebux ai nevoie de suma minima de $2. La Zorybux sau Nxtbux ai nevoie de suma minima de $3. Sau Incentria, Clicksia, Donkeymail, si CashnHits ai nevoie doar de $1 pentru a scoate banii. In fine ai inteles la ce ma refer. Ca sa gasesti "butonul" pentru a scoate banii difera de la site la site. La Neobux si Onbux trebuie sa mergi la Your Payment si acolo iti vei scoate banii.
Ex:

Uploaded with ImageShack.us
Iar pentru a inchiria referrali mergi la refferal. Vezi in imagine.
La alte site-uri pentru a da cashout trebuie sa mergi la Withraw sau Cashout care le gasesti pe pagina ta de cont.
Ex:

Uploaded with ImageShack.us
Sau la site-urile de genu Vcbux sau NeXtbux sau Lotbux gasesti "butonul" de cashout pe partea dreapta a paginii cu o imagine cu un creion si un plus.
Ex:

Uploaded with ImageShack.us
Pentru ca am vazut ca sunt persoane care cauta "butonul" de cashout la site-ul AyuWage, m-am gandit sa mai adaug inca o imagine, si sa ajut persoanele sa-si scoata banii de pe site-urile unde au muncit.


Apesi butonul Reward ca in imagine, si apoi ti se deschide o pagina unde poti convertii punctele in mai multe chestii, adica sa iti cumperi referrali, sa iti faci publicitate site-ului tau sau sa iti retragi banii in contul tau de la Paypal sau Alertpay. Pentru a scoate banii dai scroll pana jos, si vei vedea pentru fiecare cont ce trebuie sa faci.
Oricum pentru a gasii "butonul" pentru cererea de plata sa te uiti dupa "Your Payment", "Cashout" sau "Withraw". Eu am postat imaginea la doar cateva site-uri, site-uri care m-au platit si eu deja le-am testat. Daca nu am fost destul de clara posteaza un comment cu nelamuriiriile tale si eu te voi ajuta cum pot.

Vcbux m-a platit instant

Din cate am citit acest site Vcbux ar putea fii urmatorul Neobux. Nu pot sa zic si Onbux pentru ca in ultimul timp am citit mai multe zvonuri despre Onbux care nu prea m-au incantant. De aceea sunt mai atenta cu investitiile de pe Onbux. Pe acest site minimul de cashout este de $2, si va creste treptat tot cu $2 pana va ajunge la suma de $10. Am primit banii instant plus fara nici o "transaction fees", $2 curati. Inca nu vreau sa investesc bani in acest site pentru ca este inca in proba, dar din castigurile ce le fac pe acest site voi inchiria referrali, sa vad cat de activi sunt. Daca sunt mai harnici decat pe Neobux si Onbux mai mult ca sigur voi incepe sa investesc. Deja am inceput sa reciclez mai multi referrali de pe Onbux. Acum cateva luni era chiar compromitator Onbux, referrali erau chiar activi, insa acum nu stiu ce sa mai zic. In fine cu astfel de site-uri trebuie tot timpul sa te astepti ca o sa cada si in locul lor au sa vina altele. 
Acum voi scie ceva care nu este la subiect, dar vreau sa va atentionez, site-ul Aobux cred ca este scam. Eu de 3 saptamani am dat cashout si nu mi-am primit banii, iar Adminul a disparut, nu mai raspunde membriilor. Oricum eu v-am atentionat, daca vreti sa-l incercati si voi puteti, dar eu zic ca va pierdeti timpul. Daca se intampla sa primesc pana la urma banii, va voi anunta desigur. Deaceea am facut acest blog, ca sa scriu strategia mea, evolutia mea cu aceste site-uri Paid to click, sa va zic care chiar platesc, si care sunt scam sau care au devenit scam pe parcurs. Ca sa va si convingeti ca sunt legitime aceste site-uri intra pe pagina Payment Proof si vei gasii acolo toate doveziile mele de plata de la aceste site-uri. 
Sper ca te-am ajutat si daca ai ceva nelamuriri scrie un comment, si vom discuta despre aceea problema.
Este scam acum

sâmbătă, 26 februarie 2011

Un nou PTC pe blog

Azi dupa 2 saptamani in sfarsit a fost verificat contul meu pe Palmbux si am putut sa-mi scot banii in contul meu de la Alertpay. Despre Palmbux tot ce pot sa zic ca e foarte greu sa ajungi la suma de cashout, bine doar daca nu ai referrali. Eu cum nu am avut cred ca mi-a trebuit vreo 3 luni pentru $2. Dar azi in sfarsit am ajuns la cei $2. Dupa ce ai ajuns la suma de cashout, daca esti membru standard innainte la fiecare cerere de plata trebuie sa fii verificat. Verificarea dureaza 2 saptamani, adica atat a durat la mine, 14 zile. Dupa ce ai contul verificat poti sa-ti scoti banii instant. Iar dupa aceea contul tau devine din nou neverificat si cand vei ajunge la urmatoarea suma de cashout trebuie sa fii din nou verificat. Suma de cashout creste treptat  cu $2 pana la suma fixa de $10. Din  cate am citit pe Forum cu inchiriatul referralilor nu prea merita, e mai bine sa-ti faci rost de referrali directi. Acum nu va pot povestii din proprie experienta pentru ca nu am inchiriat. Daca vrei sa te inscrii pe acest site Palmbux da click aici!
Scam acum

joi, 24 februarie 2011

50 referrali pentru Onbux

M-am gandit ca nu mai are rost sa astept pana saptamana viitoare si sa ma decid daca sa mai inchiriez referrali sau nu. Vreau sa risc! Asa ca am inchiriat azi 50 referrali, deci acum am 163 de referrali. Pentru ca 2 referrali i-am lasat sa fie scosi din sistem pentru ca nu dadeau click si de ce sa ii reciclez apoi sa mai si platesc pentru ei extinderea, asa as pierde mai multi bani. Nu stiu ce parere aveti voi, dar am citit diferite pareri. Cum ca Onbux va ramane site legitim sau ca in foarte scurt timp va devenii scam. Cred ca acesti $10 ce i-am investit azi pentru a inchiria referralii vor fii ultimii pana ce voi citii ca Onbux si-a revenit. Voi ce parere aveti despre problemele pe care le are Onbux? Credeti  ca va devenii SCAM? Sau sunt doar cateva zvonuri rele?
Fiecare parere conteaza

marți, 22 februarie 2011

Incrasebux m-a platit din nou

Am mai spus-o inca o data in alt post de-al meu, dar vreau s-o mai spun inca odata, Incrassebux este un PTC foarte bun si de incredere. Si cel mai bun lucru ce il poti face e sa devii verified pentru a primii toate platiile instant. Poate te intrebi de ce nu am investit in Incrasebux pentru a inchiria referrali. Pai ca si membru verified un referral te costa $0.48/luna. Si daca ar da in fiecare zii referralul tau click iti vei scoate investitia si inca cativa centi pe langa dar foarte putini, asta daca da toate clickurile si este activ toata luna. Pana nu iau upgrade mai mare nu merita sa inchiriez referrali. Pe acest site ma bazez pe referrali mei directi. Am facut rost pe acest site de cativa referrali directi, insa doar 4 sunt activi din 13. Sunt multumita, pentru ca daca nu ar fii fost ei nu as fii ajuns asa repede la suma de cashout. Referralii directi ii am de la pachetul 20 sign up de la Incentria. Creditele de la Onbux si Neobux le-am pus la Incrasebux si Easyhits4U. 
Daca vrei sa vezi dovada de plata intra la pagina Payment Proof, si daca vrei sa te inregistrezi si tu pe acest site da click aici.
Daca te inscrii ca si referral al meu beneficiezi de tot suportul meu, pentru a te ajuta sa cresti si si sa-ti face ceva banuti. Pentru Onbux si Neobux am si o oferta foarte buna pentru cei care vor sa se inscrie de pe linkul meu de referral.
Gandeste-te si te astept din nou pe blogul meu!!!

luni, 21 februarie 2011

Foarte foarte dezamagita

Nu stiu daca si voi ati observat dar site-ul Onbux in fiecare zii pentru o periada nu se mai incarca. Zilele acestea am tot citit despre cum ca Onbux devine Scam asa incet incet. Tot mai multe persoane se plang ca nu-si primesc banii, si ca nu mai vor sa investeasca in Onbux. Eu am investit in Onbux pana acum $20 sau $25 nu mai stiu sigur, din celelalte Ptc-uri si restul ce am castigat de pe acest site. Nu este mult dar nu stiu ce sa fac acum. De obicei in fiecare saptamana inchiriez referrali (doar daca am bani). Insa si saptamana trecuta nu am inchiriat si nici saptamana aceasta nu cred ca o voi face. Am pana acum 115 referrali, as mai vrea sa inchiriez doar ca nu sunt foarte sigura de aceasta investitie, mai ales dupa toate aceste plangeri. Eu cand am dat acum 3 zile cashout am primit banii, dar au fost doar $3, deci logic ca i-am primit. Sunt indecisa, cred ca voi mai astepta unpic, si sper ca Onbux va revenii, sincer vreau sa investesc mai departe, nu de alta dar acolo am inchiriat deja 115 referrali, iar de cand am inceput cu aceste site-uri m-am axat foarte mult pe Onbux.
Si totusi in care site-uri te poti increde?????

Cum sa postezi o dovada de plata?

Pentru ca nici eu nu stiam cum sa postez o dovada de plata, si la Incrasebux trebuie dupa fiecare data ce ai primit banii sa postezi pe site o dovada, asa ca m-am gandit sa scriu un post despre cum poti posta o dovada de plata pe site sau pe forum.
Pentru inceput tu trebuie sa intrii pe pagina ta de la Alertpay sau Paypal (unde sa afla dovada ta de plata). Dai click pe plata ca sa o poti vizualiza pe toata pagina, apoi apesi pe butonul Print Screen, sau prescurtat Print Scrn de pe tastatura. De obicei gasesti butonul in partea dreapta sus. Acum depinde de tastatura ta. La mine se afla sus dreapta, si am un laptop Dell.
In fine sa trecem la treburile noastre. Apoi deschizi Paint-ul si dai Ctrl + V si va aparea pagina ta web ce ai salvat-o adica dovada ta de plata. Daca vrei sa o tai atunci folosesti crop si dai apoi copy la ce ai taiat, si deschizi o noua pagina si dai paste. Iti va aparea poza taita cu dovada ta de plata. Stergi codul asa cum am facut eu


Uploaded with ImageShack.us
Salvezi poza in calculatorul tau.
 Apoi intri pe acest site ImageShack si dai click pe Browse. Nu ai nevoie de cont.


Uploaded with ImageShack.us
Dupa ce ai ales fisierul ( adica poza din calculatorul tau) dai click pe Upload Now si iti va aparea o pagina unde vei gasii codurile pentru Forum, Html, Link la poza dovezii tale. Iti alegi de acolo ce iti convine.
Sau mai poti intra pe acest site Tinypic (nu ai nevoie de cont) dai sa iti alegi fisierul -poza sau video- si apoi upload now, va aparea un cod care trebuie sa-l introduci in casuta si apesi din nou upload now. Iar apoi vei gasii codurile potrivite pentru a posta dovada ta de plata pe Forum, blog sau site.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sper ca te-am ajutat si daca ai nelamuriri scrie-mi un comment si daca pot, te voi ajuta.
Aceasta metoda o poti aplica pe toate site-urile Paid to click, si pe blogul sau site-ul tau. Pe site-ul paid to click unde vrei sa postezi dovada de plata intrii pe Forumul site-ului te duci la Payment Proof si deschizi un nou Topic cu dovada ta de plata cu linkul de pe site-ul ImageShack potrivit pentru Forum si gata ai postat dovada ta de plata.
Spor la clickuit iti doresc!!!


vineri, 18 februarie 2011

Bani de la Onbux si Neobux

Am scos azi bani si de pe site-ul Neobux. Aveam nevoie de dovezi de plata si atunci m-am gandit ca ar fii timpul sa scot si de pe Neobux, daca tot vorbesc despre acest site ca este legitim atunci macar sa si postez o dovada de-a mea. Inca nu am noroc cu gasitul referralilor directi, iar cei inchiriati nu-si fac treaba. Si de onbux sunt dezamagita. Trebuie sa-mi schimb strategia. Saptamana aceasta nu am inchiriat referrali pentru Onbux pentru ca in ultimul timp am citit mai multe lucruri nu chiar bune despre acest site. Insa totusi azi cand am dat cashout am primit banii instant. Se pare ca doar membrii golden si ultimate nu-si mai primesc banii instant. Oricum upgrade-ul il las pe mai incolo, pe cand site-ul va arata mai multa stabilitate. Deci cred ca doar saptamana viitoare voi inchiria referrali, dar voi inchiria vreo 50 referrali, ca sa recuperez aceasta saptamana in care nu am inchiriat. Cu tabelul din Excel ce l-am pus pe blog ma ajuta foarte mult sa-mi tin evidenta cheltuielilor pe Onbux. Acum ma gandesc de 2 ori innainte sa dau recycle, sau extend. Vad minusurile si plusurile, si am o statistica in fata mea, care chiar ma ajuta. Daca te intereseaza documentul viziteaza postul meu "Cum sa tii evidenta castigurilor tale", si acolo vei gasii un fisier in Excel pentru membrii standard si golden. 
Castigur multe iti doresc

joi, 10 februarie 2011

30 referrali pentru Onbux

Ieri am investit $5 in Onbux pentru a inchiria referrali. Mai aveam $3 in cont, deci am putut sa inchiriez 30 de referrali. Totusi sunt inca in cautare de referrali directi, si m-am gandit la aceea oferta greu de refuzat. Citeste prima oara oferta mea, si apoi daca vrei sa mi te oferi ca si referral al meu, atunci scrie un comment. In curand am sa vorbesc si despre alte paid to click, astept doar sa primesc banii de la ei si apoi va fii motiv sa vorbesc despre ele pentru ca sunt legitime. Eu vreau sa te ajut, sa reusesti cu aceste site-uri. Daca ai nevoie de ajutor posteaza un comment si eu te voi ajuta.
Mai vreau sa adaug inca un lucru, nu va inscrieti pe Superonbux ca deja de 2 ori am dat cashout si banii nu mi-au intrat in contul Alertpay. Arata ca au fost virati, dar nici urma de ei. Pentru mine e scam, deci nu va pierdeti vremea.

duminică, 6 februarie 2011

Cum sa tii evidenta castigurilor tale

Eu mai citesc si alte bloguri si site-uri despre castiguri online. Pe un site am gasit un fisier in Excel cu un tabel, adica practic mai multe, care te ajuta sa-ti tii evidenta la site-urile Paid to click. Tu trebuie doar sa introduci cati referrali ai cate clickuri au dat, cati bani ai investit iar acel tabel iti calculeaza profitul sau pierderile lunare. Tu trebuie doar sa introduci zilnic datele tale. Eu deja am inceput, bine doar de la inceputul lunii deci doar de cateva zile, dar e o chestie buna, ca vei stii cat ai pierdut si cat ai castigat fara sa stai sa calculezi si sa te chinui mult. Am sa atasez fisiere pentru membrii standard si pentru cei golden, ca doar la membrii golden se calculeaza diferit. Incearca, te va ajuta!!!!!
Statistica membru standard click aici

Statistica membru golden click aici 

sâmbătă, 5 februarie 2011

EasyHits m-a platit din nou

Ieri am scos a 2-a oara de la EasyHits4U. Sincer pe acest site poti face sa scoti aproape in fiecare luna $3, nu trebuie sa surfuiesti mult si nu astepti asa de mult ca la site-urile Paid to click, in jur la 2 luni, daca nu ai referrali. Ca sa scriu si despre evolutia mea cu Onbux, am acum in contul Alertpay $9 mai am nevoie de $1 ca sa ie $10, si sa pot sa-i investesc in Onbux ca saptamana ce vine sa pot inchiria alti referrali. 
Am inceput cu cu un numar mic la inchiriat referrali, apoi am tot crescut. Saptamana trecuta am inchiriat 20 de referrali acum cred ca voi innainta si voi inchiria 30 si tot asa am sa cresc numarul referrelilor pana ce ajung la limita pentru un membru standard, apoi dau upgrade. Va dura ceva timp voi aduna cei 500 de referrali, dar este timp si nu ma grabesc cu aceste site-uri. Eu vreau doar sa-mi fac un castig in plus, un banut de buzunar. 
Tie cum iti merge cu aceste site-uri, asa cum ti-ai propus?

joi, 3 februarie 2011

Neobux, dureri de cap

Pana acum am pe site-ul Neobux 14 referrali inchiriati. Insa sunt extrem de dezamagita, tot timpul trebuie sa-i reciclez ca dupa un timp devin inactivi. Nu sunt multumita nici de referrali de pe Onbux, castig doar jumatate din cat mi-am propus, insa pe Neobux este mai rau. Pe Neobux castig cam cat sa-mi extind referrali si vreo 50 de centi/luna pe langa. Din pacate e foarte greu sa faci rost de referrali directi care pot castiga frumos pentru tine. De aceea daca inca nu ti-ai facut cont pe Onbux sau Neobux pot sa-ti ofer o oferta ce nu o poti refuza plus tot sprijinul meu in a evolua si castiga bine pe aceste site-uri. Daca ai nevoie de ajutor doar posteaza un comment.

Bani in contul Alertpay

Asa incet primesc in contul meu de la Alertpay bani. Acum 3 zile mi s-au adunat destui bani in contul de la Donkeymail incat sa pot face cererea de plata. Sincer am fost cam lenesa pe acest site, am castigat doar de pe urma cititul e-mail-urilor nu si de pe paid to click. A durat putin mai mult, dar tot am ajuns la suma de $1, ca sa-i scot. Acum am $6 dolari in contul Alertpay si vreau sa-i investesc in Onbux, insa mai astept sa-mi intre si banii de pe EasyHits4U, ca sa pot pune in Onbux $10. 
As mai vrea sa aleg inca un un site in care sa investesc dar inca nu m-am decis. 
Pana atunci voi investii aproape toti banii in Onbux pentru a inchiria referrali.

miercuri, 2 februarie 2011

English

I have the same blog in english written for my visitors who speaks english. I wait to visit my blog, where i post my evolution with Paid to click sites and i share my strategy to earn money without investing any cents from your pocket.

Bani de la Onbux

M-am gandit sa scot bani de pe Onbux, ca sa-i pot investii innapoi de pe contul meu Alertpay. In acest cont aveam doar 2 dolari, deci mai aveam nevoie de $3. Ca sa-mi creasca castigul pe acest site am mai inchiriat 20 de referrali, iar acum am 85 referrali inchiriati. Nu sunt foarte multumita de ei, de aceea caut referrali directi si m-am gandit la aceasta oferta pentru referrali mei directi. Oferta este foarte atragatoare, pentru ca ofer jumatate din ce castig eu, deci e un deal ok. Castigi de la mine doar pentru simplul fapt ca esti referral-ul meu. Daca ti-a starnit interesul citeste toate ofertele mele de pe site-ul meu, si apoi contacteaza-ma.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...