marți, 18 ianuarie 2011

10 referrali inchiriati

Buna, ca sa va tin la curent cu evolutia mea cu aceste site-uri cu care poti face cativa banuti de buzunar, ieri am mai inchiriat inca 10 referrali pe site-ul Onbux, iar acum am 55 de referrali inchiriati. Insa nu stiu ce au toti referrali dar dupa ce ajung la numarul  100 de site-uri clickuite nu mai dau click, sau mie nu-mi mai apare, iar dupa ce trec 14 zile sunt inlocuiti instantaneu, din cauza inactivitatii. Sau dau click doar pe 2 sau 3 site-uri nu 4 cate site-uri sunt disponibile pe zii. Doar ca eu asa pierd bani, adica nu castig cat mi-am impus eu. Asa vii se intampla si voua? 
Oricum eu voi continua sa dau clickuri si sa inchiriez referrali pana cand voi fii multumita de castigurile mele.

Cine are cont pe Mycubie?

Hello, de cateva zile bune cand vreau sa-mi fac clickurile zilnice, pagina de la Mycubie.net nu mi se mai deschide.   Si vreau sa va intreb pe voi, care aveti cont, daca si la voi s-a intamplat la fel. Problema este ca aveam referrali, si imi placea site-ul respectiv, am adunat deja aproape $3, si vroiam sa mai adun pana la $5 ca sa pot sa-i scot sa-i investesc in Onbux inchiriind referrali. Daca stiti ceva postati va rog un comment. Mersi mult si spor la clickuit.

luni, 10 ianuarie 2011

Bani primiti

Acum cateva zile am primit banii de la Incentria si CashnHits. Aceste site-uri sunt chiar de incredere. Banii de la Incentria au ajuns in o zii, iar de la CashnHits au ajuns in 3 zile. Banii la site-ul CashnHits dupa ce ai dat cashout, nu vor aparea la pending money sau received money, starea lor va fii quote. Dar sa nu va speriati, ca va veti primii banii, doar ca ei sunt verificati etc. Deci va puteti inregistra linistiti ca nu veti fii inselati.
Pentru a vedea dovezi de plata viziteaza pagina Payment Proof.
Spor la clickuit

Din nou am mai inchiriat

Ieri am mai inchiriat ceva referrali pe Onbux. Momementan am 45 de referrali inchiriati. Cand am facut acest blog ziceam ca referrali de pe Onbux sunt foarte harnici, insa nu este chiar asa. Pana acum vreo 7 referrali au fost schimbati de server din cauza ca nu au fost activi. Normal de pe urma a 45 de referrali ar trebui sa castig intr-o luna $23,4 daca ar da 4 clickuri pe zii, minus prelungirea lor castigul meu ar fii de $12.15. Insa sa zicem ca castig doar jumate, pentru ca nu toti referrali dau click in fiecare zii si nu toti dau cele 4 clickuri ci cateodata doar 2 clickuri. Deci e mult mai ok daca ai avea referrali directi. Ei nu te costa, si daca iti sunt prieteni vor da clickuri. Poate

Din pacate e scam

De vreo 3 saptamani am cerut banii de pe Fox-bux si Clixil, site sora, insa inca nu am primit nici un ban. La inceput toate platesc, insa nu multe ajung sa se mentina si sa-si faca membrii foarte fericiti. Deci sa stiti ca Fox-bux este scam, celelalte pe care sunt inregistrata inca nu au dat semne de ca ar devenii scam deci celelalte sunt site-uri sigure. 
Viziteaza blogul meu si vei vedea evolutia mea cu site-urile paid to click, care platesc si care nu mai platesc, etc. Eu oricum postez despre site-urile care m-au platit. Sunt inregistrata pe inca multe alte site-uri insa de acolo inca nu am dat cashout, deci nu pot stii daca chiar platesc, dar eu macar incerc sa vad daca nu sunt scam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...