marți, 27 septembrie 2011

Schimbari la ClixSense

In ultimele 2 luni au avut loc mai multe schimbari la site-ul Elite ClixSense.
In primul rand acum nu mai primesti 20 de centi dupa ce a dat referral-ul tau 20 de clicuri, ci dupa ce el a atins suma de $1. Aceasta schimbare a avut loc pentru ca multi membrii au facut rost de referrali prin Sign Up offer si s-au multumit cu acei 20 de centi, iar referrali lor nu au privit site-ul ca pe un site unde poti castiga, ci doar o simpla inregistrare pe un Ptc Site, castigand doar acea suma de la sign up offer. Iar adminii vor ca membrii care se inregistreaza sa fie activi, si sa "profite" de acest site.
Inca o schimbare a fost la imaginea "de verificare" pe care trebuie sa dai clic pentru a castiga banii, la ads-ul vizualizat. Acum vezi imaginea chiar dupa ce dai clic pe ads, si trebuie sa dai clic pe imaginea corecta pentru a fii platit. Pe durata vizualizari paginii trebuie sa stai pe ea, pentru ca altfel timpul se blocheaza, iar pentru a activa din nou timer-ul de vizualizare trebuie sa dai clic pe pagina. Deci acum cat timp ti se incarca pagina si se scurge timpul pentru vizualizare, nu poti vizita si alte pagini, ci doar pe cea care ai dat clic pentru a castiga bani. Sincer mi se pare o chestie buna, pentru ca asa mai vedem si noi pe ce dam clic, si pentru ce ads suntem platiti.
Iar o alta schimbare a avut loc la jocul ClixGrid. Imaginiile de "verificare" la joc s-au scos, si si timpul de vizualizare s-a schimbat. Membrii Premium la jocul ClixGrid trebuie sa stea doar 5 secunde pe pagina, insa din pacate pentru membrii standard (free) vizualizarea ads-ului este de 15 secunde.
A............ si sa nu uit. ClixSense are acum mai multe jocuri introduse (nu castigi bani de pe ele) insa este ok pentru o mica relaxare/distractie, dupa ce ai vizualizat ads-urile si poate ai si castigat ceva bani cu jocul ClixGrid, sa te joci jocurile interesante introduse de ClixSense. 
Si pentru ca azi am primit bani de la ClixSense, am sa postez si o dovada de plata la acest post al meu despre acest site.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...