luni, 8 august 2011

Inca un castig cu ClixGrid

Stiu ca ieri am castigat din nou cu ClixGrid, insa astazi mi-a suras norocul din nou. Am castigat din nou 10 centi. Stiu ca nu sunt multi, insa si acei 10 centi ma ajuta sa ajung mai repede la suma minima de caschout, $10. Pe acest site ClixSense poti sa ajungi la suma de cashout foarte repede prin mai multe metode, mai bine spus prin 3 metode foarte simple: in primul rand, cel mai important sa iti faci rost de referrali, de pe urma carora castigi foarte bine, in al doilea rand sa fii activ (sa clicuiesti zilnic, daca esti membru Premium ai la dispozitie mai multe ads-uri de $0.01) si sa participi la concursul ClixGrid. Daca esti membru Premium ai la dispozitie 50 de sanse pe zii, ca sa castigi de la 10 centi pana la $5.
Prin aceste metode ajungi foarte repede la $10. Eu sunt membru Premium pe acest site din Martie si am scos deja de 2 ori bani de pe acest site, si ma indrept asa usor catre a treia retragere. Totusi intreaba-te pe ce site ajungi sa scoti in 4 luni $21? La alte site-uri in cel mai bun caz scoti intr-o luna $2 (daca ai referrali) si apoi creste suma de cashout asa incet pana $10. Si poate (cel  mai sigur) in cateva luni acel site a si devenit Scam, si toate investitiile tale de inchiriat referrali s-au dus pe rapa.
ClixSense se bazeaza doar pe referrali directi, care sunt nelimitati, iar sa devii membru Premium este doar $14.95 pe an, oferindu-ti tie multe beneficii.
Ca sa aflii mai multe detalii despre acest Site intra la categoria ClixSense, si acolo vei gasii toate postariile mele despre acest site, de cate ori am castigat cu jocul ClixGrid, sfaturi cum sa reusesti cu acest site si cashout-urile mele.

2 comentarii:

  1. CUM SA FACI BANI???
    Poate te-ar interesa si aceasta afacere testata

    http://baniafaceri.wordpress.com Prezinta o metoda testata si garantata de facut bani pe internet.Site-ul ofera informatii utile si dovezi de plata,notificatede PayPal.Cum sa faci bani pe internet?este intrebarea pe care si-o pun toti internauti.Testati aceasta afacere garantata,si rezultatele vor apare imediat.Se poate face inscriera gratuita (de proba)accesind lincul http://baniafaceri.wordpress.com.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe adresa de mai jos aveti site-rile PTC cele mai de incredere, care platesc sigur si tot ce trebuie sa stiti despre acestea. Am cont pe toate aceste site-uri si lucrez constant cu ele. Cred ca ati auzi multi de acele site-uri cu care poti face 10 de euro ...sute de euro in cateva minute sau pe zi, ei bine acelea sunt numai minciuni. Cu aceste site-uri poti face ceva banuti in timpul liber, nu mult (asta in cazul in care nu aveti referali, iar daca aveti referali puteti ajunge la sume foarte mari), dar e mai bine decat sa stai sa pierzi vremea pe internet pe facebook sau pe jocuri. Va urez mult succes!!

    http://banidinptc.cabanova.com/

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...