vineri, 1 iulie 2011

A 3- a plata de la Microworkers

Desi am fost foarte ocupata in ultimul timp, si clicurile si micutele joburi de pe Microworkers le-am facut in graba, tot am reusit sa-mi adun destui bani pentru a da cashout. Acum 2 zile am dat cashout si azi mi-am primit banii. Foarte repede s-au miscat.
Ca sa intelegi mai bine "cu ce se mananca" acest site citeste postul meu  "Microworkers, un ban in plus", iar ca sa combini castigurile de pe Microworkers si ClixSense (cel mai bun site Paid to Clic) pentru a avea castiguri mai mari, citeste postul meu "Microworkers si ClixSense".
Pentru ca nu ma intereseaza ca castig dor eu m-am gandit sa va fac o oferta persoanelor care se inregistreaza pe site-ul ClixSense cu linkul meu de referral. Oferta pentru inregistrare o gasesti aici.
Iar pentru referrali mei m-am gandit la un concurs. Aici gasesti concursul.
Eu vreau ca noi sa castigam impreuna. Pentru orice nelamuri eu iti stau la dispozitie, scrie un comment si eu te voi ajuta.
Dovada de plata de la Microworkers

Ca sa te inregistrezi pe site-ul ClixSense da clic pe banner. Si ca sa te inregistrezi pe site-ul Microworkers da clic aici.


Un comentariu:

  1. salut! am si eu o intrebare despre cum scot banii de pe microworkers... asta este prima mea retragere si as dori sa stiu cum sa procedez ca sa nu am probleme. Imi poti recomanda pe care dintre Moneybookers si Payza sa merg? Din cate am vazut pe moneybookers imi ia comision la retragere 1.9 dolari. Daca ma poti ajuta, ti-as fi recunoscator. Eventual imi poti trimite email la play_it_chill@yahoo.com .

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...