miercuri, 29 iunie 2011

Plata Incentria, Donkeymail si ClixGrid

Nu am mai scris de foarte mult timp pe blog, pentru ca am fost ocupata cu licenta si interviuri pentru joburi. Toate au decurs foarte bine.
Iar acum sa trecem la lucrurile noastre. De cand nu am mai scris pe blog am primit bani de la Incentria, Donkeymail si am castigat la jocul ClixGrid 10 centi.
Ca sa fac un rezumat la toate Ptc-urile la care sunt inscrisa, am sa incep cu Neobux. Pentru ca sunt membru standard si nu am multi referrali directi iar cei inchiriati dau prea putine clicuri, am sa renunt la el. Incep incet sa imi pierd referrali inchiriati pentru ca nu castig destul ca sa-i extind, iar de cand se castiga doar 0.001 centi pentru un ad, nu mai merita. Imi pare foarte rau dar sa dau upgrade nu vreau si ca si membru standard nu castigi nimic. Esti in pierdere. Asa ca nu am sa mai investesc in Neobux, pentru ca oricum nu reusesc sa mi scot. Am sa contiunui cu Incentria, Donkeymail, Incrasebux, Microworkers si ClixSense, pentru ca pe aceste site-uri ma pot baza. Daca e sa investesc imi si scot banii investiti. Onbux este in continuare Scam, si nu cred ca mai este cineva care are speranta sa mai castige cu acest site, dar daca mai exista sa stiti ca este pierdere de vreme.
Aici gasiti doveziile de plata
Donkeymails

Incentria


Pentru ClixGrid nu va pot da dovada de castig pentru ca nu clicuiam pe caluclatorul meu si nu am salvat dovada. Promit ca data viitoare cand voi castiga cu jocul ClixGrid am sa postez o dovada de plata.

2 comentarii:

  1. Buna ai zis sa facem schimb de link.Sunt de acord
    Iata titlul si link :
    Cum deosebim afacerile curate de scamuri(tepe)
    http://afacerionlinereale.blogspot.com/2011/04/cum-deosebim-afacerile-curate-de.html

    Trimite-mi si tu link si titlu. Mersi incantat de colaborare

    RăspundețiȘtergere
  2. Get daily suggestions and methods for generating $1,000s per day ONLINE totally FREE.
    JOIN NOW

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...