vineri, 3 iunie 2011

Cum sa ai succes cu ClixSense

ClixSense este unul dintre putinele site-uri Paid to Clic in care mai poti avea incredere. Nu stiu daca ai observat dar in ultimul timp parca toate site-urile devin Scam. Dupa parerea mea si a celor de la Ptc Investigation, ClixSense este un site Elite. Se afla la aceasi categorie cu Google Adsense, ceea ce si spune multe. Nu e foarte greu sa castigi cu acest site. Insa ca sa ai castig bun este de recomandat in primul rand sa dai upgrade, care sincer este doar $14.95 pe an, foarte putin, nici nu se compara cu upgrade-ul celorlalte site-uri. Apoi dupa ce ai dat upgrade ocupa-te unpic de acest site. Cand ma refer sa te ocupi de el, ma refer la a pierde unpic de timp pentru a-ti face rost de referrali. Acum sincer chiar nimic nu cade din cer. Nu poti sa castigi doar stand si asteptand. Promoveaza-ti linkul pe forumuri, fa-ti un blog, un site, pune banner-ul tau pe site-uri cu rating mare, etc. Trebuie sa depui unpic de efort, ca sa-ti faci rost de referrali. Insa dupa cateva luni iti vei vedea roadele. Ce imi mai place la ClixSense este ca poti castiga la 8 nivele. Deci fa-ti rost de referrali, convingei sa dea upgrade, si ei apoi la randul lor ii vor convinge pe referrali lor sa dea upgrade, si tot asa si tu vei sta apoi doar castigand de pe urma lor. Insa ca sa ajungi la acest nivel, la inceput trebuie sa-ti pui capsorul la contributie si sa te gandesti cum sa-ti promovezi linkul de referrali. 
Daca tot ai cont pe ClixSense, de ce sa nu-ti dai silinta sa castigi binisor de pe urma acestui site!
Iti fac o statistica sa intelegi mai bine de ce e bine la inceput sa pierzi ceva timp pentru promovarea linkului tau. Daca, sa zicem, ca iti faci rost de 10 referrali si ii convingi sa dea upgrade, deja initial castigi de pe urma lor $20 si si comisioanele de la clicurile lor sunt din start mai mari pentru ca au acces la mai multe clicuri.
Apoi pentru ca ei au dat upgrade sunt foarte sigura ca si ei vor convinge persoane sa se alature acestui site, si si ei vor da upgrade, si tu din nou esti in castig.
Sa castigi cu ClixSense este foarte simplu, mai ales dupa ce ti-ai facut rost de ceva referrali. Banii iti vor venii in conturile tale, fara sa faci aproape nimic. Insa nu uita la inceput trebuie sa depui unpic de efort pentru a-ti face rost de referrali.
Sper ca te-am ajutat sa-ti faci o idee, si sa-ti deschid mintea la castigutile cu acest site. Chiar merita.
Daca te intereseaza sa castigam impreuna am aici o oferta pentru tine, si am facut si un concurs pentru referrali mei de la ClixSense. 
Daca vrei mai multe detalii, sau ajutor scrie un comment si eu te voi ajuta.

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...