vineri, 15 aprilie 2011

Trist, dar adevarat!!!

A mai trecut o saptamana de cand au trecut acele 10 zile lucratoare in care eu trebuia sa primesc bani de la Onbux. Sunt dezamagita/suparata ca nu mi-am scos macar banii investiti. Insa eu sunt de vina. Nu mi-am scos investitia atunci cand cei de la Ptc-Investigation au pus site-ul de la Legitim la Ongoing, si spuneau ca va urma sa devina scam. Insa eu nu am ascultat sfaturile lor, si nu am scos banii investiti ci doar vreo $4, si cu restul mi-am tinut mai departe referrali, ca poate Onbux isi va revenii. Cum se zice "Speranta moare ultima". Insa sincer un singur lucru, adica doua, am invatat de cand sunt inregistrata pe aceste site-uri Paid to click. Primul si cel mai important, daca un site arata semne cum ca ar devenii scam, scoateti imediat banii. "Speranta moare ultima" nu merge cu astfel de site-uri. Daca tot speri si speri sa-si revina iti vei pierde toti banii. Si al doilea lucru ce l-am mai invatat este ca nu voi mai investii in site-uri care trebuie sa cumperi referrali. Poate un upgrade la site-uri Elite voi achizitiona, insa nu voi mai da bani pe referrali inchiriati. Ma voi axa pe site-uri unde upgrade-ul e mic, si ma voi axa pe referrali directi.
La ClixSense ca si membru poti sa investesti doar in upgrade, care este de $14.95 pe an. Daca vrei sa-ti faci reclama la blog sau la site, preturile sunt iar foarte mici. Poti avea referrali directi nelimitati! Asta imi place mie. Aici nu investesti mult, deci pierderile nu sunt mari, insa pentru ca este asa de stabil site-ul sigur iti vei scoate banii investiti. 
Sunt activa pe celelalte site-uri, cum ar fii Incentria, Clicksia, Incrasebux, CashnHits, Neobux, Donkeymail, Bux-Matrix, Ayuwage, insa nu voi inchiria referrali, ci voi da doar clicurile zilnice, si ma voi stradui sa fac rost de referrali directi, asa sa-mi mai umplu contul meu de la Alertpay.
Banuiesc ca ai citit oferta mea pentru inregistrarea pe site-ul ClixSense, daca nu chiar te rog s-o citesti, pentru ca este in favoarea ta. daca nu dai upgrade chiar imediat atunci te sfatuiesc sa dai subscribe sau bookmark la blog sau sa-l salvezi undeva, ca sa fii la curent cu ofertele mele pentru referrali mei de la ClixSense, si ca atunci cand vei da upgrade sa stii blogul meu ca sa-mi trimiti adresa ta de la Alertpay sau Paypal ca sa te platesc pentru inregistrare si activitatea ta. In viitorul apropiat voi face si cateva concursuri pentru referrali mei de la ClixSense, deci e in avantajul tau sa dai subscribe, si asa vei fii si la curent cu toate posturile mele, despre aceste site-uri Paid to clic.
E timpul sa castigam impreuna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...