sâmbătă, 9 aprilie 2011

Onbux Scam???

Au trecut deja acele 10 zile lucratoare de cand am dat cashout $10 pe site-ul Onbux. Speram sa ii primesc si Onbux sa nu devina scam din punctul meu de vedere. Daca ati dat si voi cashout, si nu v-au intrat banii inca, nu cred ca ii veti mai primii, asa cum nici eu cred ca nu ii voi mai primii. De acum incolo nu voi mai prea investii in astfel de site-uri, doar in site-urile Elite.
Din pacate nu mi-am scos toti banii ce i-am investit, bine ca nu am investit foarte multi bani, doar $30 si am scos doar $15. Conform si celor de la PTC Investigation Onbux a devenit scam! Dovada aici!!!
Daca ai primit si tu tzapa cu Onbux de ce sa nu incerci ClixSense, in care investesti doar odata pe an, adica doar $14.95, si ii vei scoate sigur. De ce sa te incurci cu site-uri in care ca sa ai un castig trebuie sa tot investesti si tot sa investesti. E mult mai ok sa investesti doar odata pe an si apoi ce trebuie sa faci este sa iti faci rost de referrali si sa stai sa vezi  cum ti se umple contul cu dolari. 
Daca vrei mai multe informatii despre ClixSense citeste celelalte posturi ale mele despre acest site si daca te intereseaza sa te inregistrezi am o oferta draguta pentru tine.

9 comentarii:

  1. salut. si eu am avut o problema cu OnBux. Din experienta ta ce alte site-uri PTC ai reocmanda . Doar sa fie sigure , nu scam-uri gen Onbux

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana acum CashnHits, Incentria, Clicksia, EasyHits4U, Neobux si Incrasebux nu m-au dezamagit. La Incrasebux ca sa-ti scoti banii trebuie sa investesti $3.5, membru verified pe un an, merita. Pana acum am scos de 2 ori de la ei si imediat urmeaza sa scot a 3-a oara. Faza e ca se aduna mai greu banii pentru ca nu poti avea foarte multi referrali directi, iar sa inchiriezi nu merita doar daca iti iei membership mai mare. Si de la ClixSense inca nu am scos dar este un site Elite, si nimeni nu s-a plans de el. Cam site-urile acestea ti le recomand. Daca mai ai ceva nelamuriri scrie un comment si eu te voi ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am avut cont pe onbux da am fost suspendat ca am incercat sa imi fac 2 conturi :(

    RăspundețiȘtergere
  4. ce siteuri ptc mai sti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://moneyboj.blogspot.ro/2014/02/extraordinar-un-nou-site-ptc.html

      Ștergere
  5. :)) era ceva normal sa iti suspende contul. Trebuie sa fii corect. Momentan sunt inca in testare de site-uri, si le recomand doar dupa ce am primit bani de la ei, insa site-urile despre care am vorbit in comment-ul mai sus, dupa parerea mea sunt de incredere. Urmareste blogul meu, si vei vedea recomandarile mele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Neobux este cel mai de increde PTC..platile se fac instant de peste 3 ani si niciodata nu v-a deveni ca celelalte scamm-uri de ras.Pentru a v-a inregistra :
    http://www.neobux.com/?r=spinosul

    Neobux a platit cat de mare ar fi suma si credeti-ma ca sunt sume la unele persoane de peste 10000$ lunar...daca asa era si pe onbux..credeti-ma ca nici 2 ani sau de cand era deschis nu rezista..deci daca chiar va doriti un ptc de incredere si unu de durata veni-ti pe neobux. http://www.neobux.com/?r=spinosul

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut golden pe onbux, 232 referrali directi dintre care circa 200 dadeau click-uri. am avut 600 referrali inchiriati a cate 1 cent pe click. am luat-o asa o teapa de nu mai fac asa ceva pe nici un site de ptc.
    Google adsense e cel mai sigur

    RăspundețiȘtergere
  8. eu unu am cont pe http://www.clixsense.com/?3991377 unde bani se da garantat si nu iti trebe 100 de clikuri pentru a aduce referrali.Va astept

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...