marți, 12 aprilie 2011

Ce te opreste?

De cand am inceput cu aceste site-uri care platesc pentru vizualizare, tot vroiam ca site-ul ClixSense sa permita si romaniilor inregistrarea pe acest site. In sfarsit putem. Insa din cate am vazut multe persoane parca nu au incredere in ClixSense, sunt foarte retinuti. Ei mai bine investesc in Onbux, si iar investesc pana ce nu mai au ce investii. Sincer, logic, nu e mai ok sa te inregistrezi pe ClixSense, unde daca vrei dai upgrade daca nu nu, insa ca sa castigi mult pe acest site, de recomandat e sa dai upgrade. Si pe langa celelalte site-uri upgrade-ul e foarte ieftin, doar $14.95 pe an, in schimb la celelate de la $80 in sus. Poate ca sa-ti platesti upgrade-ul de $80 ai si luat in imprumut, dar upgrade-ul la ClixSense e egal cu o iesire in oras, sau o Pizza si 2 sucuri.
Investitia nu e mare si e chiar profitabila, macar de pe acest site esti sigur ca iti vei scoate banii, nu ca si la Onbux unde am scos doar jumatate din ce am investit, deci sunt in pierdere.
Acum daca dai upgrade la ClixSense primesti cadou 100 de ads-uri, asa ca si recompensa ca ai avut curaj sa devii membru Premium!


Pe langa beneficiile ce ti le ofera ClixSense te voi recompensa si eu pentru activitatea ta. Chiar te rog sa citesti oferta mea pentru inregistrarea pe acest site, si urmareste acest blog pentru ca sigur vor mai aparea oferte. Citeste aici oferta mea!!!
Si daca vrei sa te inregistrezi direct da clic pe banner!!!!

2 comentarii:

  1. Am şi eu cont pe Clixsense. E un site bun. Îţi recomand o afacere: Club Asteria. http://banigreipenet.blogspot.com/2011/04/club-asteria.html

    RăspundețiȘtergere
  2. The top things about Clixsense Get-Paid-To-Click Program:
    1. Up to $0.02/click.
    2. 5 secs lowest timer.
    3. Re-click every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...