sâmbătă, 5 martie 2011

Upgrade Premium la ClixSense

Astazi am scos $4 de la Onbux ca sa pot sa dau upgrade la Clixsense. Costa doar $10 pe an. Chiar merita pentru ca beneficiezi de multe chestii bune. Ca si membru standard ai foarte putine ads-uri. Ele variaza. Poate gasesti 3, 2 sau chiar nici unul pe zii. Daca dai upgrade gasesti mai mult de 20 de ads-uri pe zii. 
Cum castigi de pe urma referralilor daca esti membru Premium?
In primul rand nu ai limite de referrali, poti avea cati vrei. Daca se inscrie cineva de pe urma linkului tau de referral ca si membru standard castigi doar $0.01, insa ca si membru Premium castigi $0.1 pentru fiecare referral. Daca referrali tai de la nivelul 1 dau upgrade tu primesti $2, iar daca referralii de la celelalte nivele dau upgrade tu primesti $1 de la fiecare. Acest lucru se intampla doar daca esti membru Premium. Parerea mea este ca merita sa dai upgrade, ca doar sunt doar $10, adica o pizza si o bere sau un suc. Acesti bani poti sa-i faci repede innapoi, deci nu esti in pieredere ci doar in castig. Inscrie-te aici si incearca acest Paid to click. Nu vei regreta.
Am facut o oferta pentru inregistrarea ta pe ClixSense, daca te intereseaza clic aici!

Un comentariu:

  1. Come and see how 1,000's of people like YOU are earning their LIVING online and are fulfilling their dreams right NOW.
    CLICK HERE TO START NOW

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...