joi, 17 martie 2011

Oferta ClixSense, de nerefuzat!!!

M-am gandit sa va fac o oferta. Ca sa-mi fie si mie bine si si tie. Vreau sa ofer fiecarei persoane care se inregistreaza ca si referral al meu pe site-ul ClixSense si da upgrade $1. Sa dai upgrade nu e foarte mult, mai ales ca e pentru un an, costa doar $10. Beneficiile ce le ai daca devii membru Premium le-am enumerat in celelalte posturi ale mele. Asa deci daca devii referralul meu si dai upgrade primesti $1 de la mine cadou, si ajutor pentru a-ti fi si tie mai usor si sa castigi. Si mai ofer $1 daca ai convins 4 persoane sa-ti fie tie referrali si sa dea Upgrade. Deci castigi de la referrali tai cate $2 de fiecare si $1 asa gratis de la mine, deci in total vei castiga dupa ce ai dat upgrade $9, plus acel prim $1 cand ai dat tu upgrade ti-ai castigat banii ce i-ai investit pentru a da upgrade. Deci nu esti deloc in pierdere. Dupa aceea din nou la 4 referrali ai tai care au dat upgrade iar primesti $1 si tot asa. Nu merita?
Daca te intereseaza inregistreaza-te pe acest site dand clic pe banner, si apoi scrie un comment cu id-ul tau de mess, si vom vedea cum vei evolua.
Castiguri multe iti doresc!!!!Tinem contact.
Ps: Daca ai nevoie de ajutor la inregistrare sau orice alte chestii scrie un comment sau discutam pe mess!Sa verifici daca username-ul meu e sessylia.
Ps: Nu va ascundeti e-mailul, ca daca nu dati subscribe la blog, macar sa va trimit e-mail cu ultimele oferte ce vi le ofer, concursuri etc. 

2 comentarii:

  1. The best facts about Clixsense Get-Paid-To-Click Program:
    1. $0.001 - $0.02 per click.
    2. 5 seconds starting timer.
    3. Re-click every 24 hours.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...