sâmbătă, 5 februarie 2011

EasyHits m-a platit din nou

Ieri am scos a 2-a oara de la EasyHits4U. Sincer pe acest site poti face sa scoti aproape in fiecare luna $3, nu trebuie sa surfuiesti mult si nu astepti asa de mult ca la site-urile Paid to click, in jur la 2 luni, daca nu ai referrali. Ca sa scriu si despre evolutia mea cu Onbux, am acum in contul Alertpay $9 mai am nevoie de $1 ca sa ie $10, si sa pot sa-i investesc in Onbux ca saptamana ce vine sa pot inchiria alti referrali. 
Am inceput cu cu un numar mic la inchiriat referrali, apoi am tot crescut. Saptamana trecuta am inchiriat 20 de referrali acum cred ca voi innainta si voi inchiria 30 si tot asa am sa cresc numarul referrelilor pana ce ajung la limita pentru un membru standard, apoi dau upgrade. Va dura ceva timp voi aduna cei 500 de referrali, dar este timp si nu ma grabesc cu aceste site-uri. Eu vreau doar sa-mi fac un castig in plus, un banut de buzunar. 
Tie cum iti merge cu aceste site-uri, asa cum ti-ai propus?

2 comentarii:

  1. Find out how 1,000's of people like YOU are making a LIVING from home and are fulfilling their wildest dreams right NOW.
    SUBSCRIBE NOW

    RăspundețiȘtergere
  2. The best things about Clixsense's Work From Home Program:
    1. SURVEYS: 50+ 5-40 minute surveys paying out $0.50-$2.50 per survey.
    2. 12 OFFER WALLS - Get $0.5-$20 per offer.
    3. TASKS - Complete 1,000's of micro tasks from many companies.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...