luni, 21 februarie 2011

Cum sa postezi o dovada de plata?

Pentru ca nici eu nu stiam cum sa postez o dovada de plata, si la Incrasebux trebuie dupa fiecare data ce ai primit banii sa postezi pe site o dovada, asa ca m-am gandit sa scriu un post despre cum poti posta o dovada de plata pe site sau pe forum.
Pentru inceput tu trebuie sa intrii pe pagina ta de la Alertpay sau Paypal (unde sa afla dovada ta de plata). Dai click pe plata ca sa o poti vizualiza pe toata pagina, apoi apesi pe butonul Print Screen, sau prescurtat Print Scrn de pe tastatura. De obicei gasesti butonul in partea dreapta sus. Acum depinde de tastatura ta. La mine se afla sus dreapta, si am un laptop Dell.
In fine sa trecem la treburile noastre. Apoi deschizi Paint-ul si dai Ctrl + V si va aparea pagina ta web ce ai salvat-o adica dovada ta de plata. Daca vrei sa o tai atunci folosesti crop si dai apoi copy la ce ai taiat, si deschizi o noua pagina si dai paste. Iti va aparea poza taita cu dovada ta de plata. Stergi codul asa cum am facut eu


Uploaded with ImageShack.us
Salvezi poza in calculatorul tau.
 Apoi intri pe acest site ImageShack si dai click pe Browse. Nu ai nevoie de cont.


Uploaded with ImageShack.us
Dupa ce ai ales fisierul ( adica poza din calculatorul tau) dai click pe Upload Now si iti va aparea o pagina unde vei gasii codurile pentru Forum, Html, Link la poza dovezii tale. Iti alegi de acolo ce iti convine.
Sau mai poti intra pe acest site Tinypic (nu ai nevoie de cont) dai sa iti alegi fisierul -poza sau video- si apoi upload now, va aparea un cod care trebuie sa-l introduci in casuta si apesi din nou upload now. Iar apoi vei gasii codurile potrivite pentru a posta dovada ta de plata pe Forum, blog sau site.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sper ca te-am ajutat si daca ai nelamuriri scrie-mi un comment si daca pot, te voi ajuta.
Aceasta metoda o poti aplica pe toate site-urile Paid to click, si pe blogul sau site-ul tau. Pe site-ul paid to click unde vrei sa postezi dovada de plata intrii pe Forumul site-ului te duci la Payment Proof si deschizi un nou Topic cu dovada ta de plata cu linkul de pe site-ul ImageShack potrivit pentru Forum si gata ai postat dovada ta de plata.
Spor la clickuit iti doresc!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...