luni, 29 noiembrie 2010

Prima plata de la EasyHits4U

Buna azi am primit primii mei bani de la EasyHits4U. Daca vizitezi 1000 de pagini primesti 30 de centi. Deci la 10000 de site-uri primesti $3. Intr-o luna fara nici un mare efort poti sa faci acei $3. Eu am sa surfuiesc in contiunuare pentru ca cei $3 ma vor ajuta cu investitiile. Incearca si tu...

10 referrali inchiriati

Ieri am inchriat 10  referrali pentru Onbux. Pentru ca am tot scos de la celelalte PTC-uri bani, i-am adunat si am investit ieri $5. Cu $2.50 am inchiriat 10 referrali iar cu ceilalti bani iam extins pe ceilalti inca o luna. Momentan cred k voi face o pauza cu inchirieriile, as vrea sa-mi adun bani sa extind referrali pentru 3 luni iar doar apoi sa inchiriez. Pana atunci eu dau clickuri in fiecare zii pentru a-mi marii castigul la fiecare site. Iti doresc bafta si sper sa-ti mearga si tie strategia.

joi, 25 noiembrie 2010

Prima plata de la Cashnhits

Hey, astazi am primit banii de Cashnhits. M-a mirat faptul ca au ajuns asa de repede. Doar azi dimineata am facut cererea de plata si deja au ajuns, au trecut doar 12 ore. Dupa Incrasebux Cashnhits plateste foarte repede. Inregistreaza-te si, chiar merita. Aici gasesti linkul.

marți, 23 noiembrie 2010

Prima plata de la Incrasebux

Azi dupa ce am upgradat am dat cashout si mi-au intrat banii instantaneu. Cel mai bun lucru la Incrasebux este sa upgradesti. Nu se merita sa ramai standard. Daca vrei sa te inregistrezi si tu la Incrasebux da click aici si incepe sa castigi si tu. Daca vrei sa vezi o dovada de plata intra la pagina payment proof. 
Easy eranings i wish!!!

vineri, 19 noiembrie 2010

O noua inchiriere pentru Onbux

Pana acum am castigat bine de pe urma referralilor, deci azi pot sa inchiriez alti 3 referrali. Pana acum am 12 referrali inchiriati si 2 directi. Insa este comic, referrali inchiriati dau mai multe clickuri decat cei directi. Momentan sunt multumita cu toate Paid to Click Sites, castig de la ele incat sa pot investii in site-uri ca si Onbux sau Neobux. Tu esti multumit cu site-urile in care esti inregistrat?

Prima plata de la Bux-Matrix

Ieri am ajuns la suma de $2, suma de cashout, iar prin surprinderea mea azi i-am si primit in contul meu de Alertpay. Imi place acest site pentru ca pot castiga in 2 feluri, din citit e-mail-uri si vizualizat pagini web. Inregistreaza-te si tu pentru a mai adauga inca un site care chiar te plateste pentru munca ta. Daca vrei sa vezi dovezi de plata.viziteaza pagina Payment Proof si daca vrei sa te inregistrezi atunci intra pe pagina Paid to click Site si dai click pe banner. Castiguri usoare iti doresc!!!

Upgrade Incrasebux

Astazi m-am hotarat sa devin membru verified la Incrasebux, cu doar $3.50 pe an. O investitie foarte buna pentru ca innainte ca si membru standard trebuia sa astepti o luna sa-ti intre banii in cont. Asa, ca si membru verfied vor intra banii instant. In plus adu-rile sunt platite mai mult decat la membrii standard. Poate in viitorul apropiat Incrasebux va fii un site in care voi investii. Vom vedea. Pana atunci bucurati-va de posturile mele si sper sa va ajute, sa va indrume corect.

joi, 18 noiembrie 2010

Paid to Click Romanesc

Am descoperit un Ptc romanesc m-am inregistrat si eu. E nou pe piata dar merge. Eu inca n-am scos bani de pe acest Paid do click site dar sunt pe calea cea buna. Inregistreaza-te si tu ca sa fim mai multi membrii, si sigur asa va rezista si o sa avem un ptc al nostru, poate nu la fel de bun ca si Neobux sau Onbux dar macar pe aproape. Singurul mod de a creste este sa ne inregistram cat mai multi. Dupa ce voi scoate de pe acest site bani voi posta pe blogul meu, ca sa-ti creasca increderea. Merita sa-l incerci. La minim $3 poti sa faci cerere de scoatere a banilor, iar fiecare reclama este platita cu 0.01 centi si ai mai multe ad-uri pe zii. Inregistreaza-te foarte usor, dand click aici.
E Scam nu mai are rost sa va inregsitrati

Strategia mea gratis

Nu sunt sigura ca ai inteles strategia mea, dar o mai repet inca odata. Eu dau in fiecare zii click pe aduri, castig bani pe fiecare site si astept sa pot face cererea de plata. Cand primesc bani, dupa cum ati vazut eu postez pe blog, orice ce se intampla cu site-urile la care particip eu postez pentru a te ajuta sa-ti faci o idee. Cand am destui bani in rental balance la Neobux si Onbux imi inchiriez referrali pana voi ajunge la numarul de 50 de referrali, dar sunt atenta sa-mi las bani in main sau rental balance pentru orice eventualitate. Poate trebuie reciclati referrali (pentru ca nu-si fac treaba) sau poate vrei sa-i extinzii inca pentru 30 sau mai multe zile. La Neobux si Onbux voi face cererea de plata doar dupa ce voi atinge numarul de referrali tinta, adica 50. Peste vreo luna o sa mai aleg inca un site, care merita sa investesc, adica sa inchiriez referrali etc. Pana atunci am sa analizez care merita. Vreau sa ajung la 3-4 site-uri in care sa investesc si care sa-mi fie principalele site-uri de castiguri. Pana acum logic sunt Neobux si Onbux. Referrali de pe aceste site-uri vor castiga pentru mine, pana voi avea un venit de la fiecare de $5o. Apoi imi voi mai inchiria referrali si tot asa mai departe. Deci voi castiga pe luna de la toate %150 - $200 fara sa fac aproape nimic. Intelegi strategia mea? Incearca si vei castiga fara nici o investitie din buzunarul tau.
Spor la castigat iti doresc!!!

Prima plata de la Fox-Bux

Buna, azi am primit prima mea plata de la site-ul Fox-Bux. Ca si membru standard prima cerere de plata o poti face la $1, a doua la $2 si a treia la $3. Si dupa aceea cashout-ul ramane standard de $3. Plata o primesti in curs de 7 zile lucratoare. Daca doresti sa vezi dovada de plata intra pe pagina mea Payment Proof, iar daca vrei sa te inregistrezi pe acest site si sa incepi sa castigi intra pe pagina Paid to Click Site si da click pe banner-ul de la Fox-bux si te inregistrezi in scurt timp, nu dureaza mult.
Incearca acest site si iti vei marii castiguriile.

miercuri, 17 noiembrie 2010

Primul referral de la 20 sign up offer Incentria

Buna, in sfarsit azi se vad roadele investitiei mele cu creditele 20 sign up offer. Azi s-a inregistrat o persoana pe site-ul Onbux. Am crezut ca aceasta investitie nu va merge si am dat degeaba $5, dar se pare ca este o investitie la care se vad roadele mai incet/mai tarziu. Acum astept sa am referrali si la Neobux, sa vedem, sper ca se va intampla cat mai devreme. Deci pana la urma poti incerca aceasta investitie, insa vei avea referrali in timp, trebuie sa fii rabdator. Daca vrei referrali repede atunci trebuie sa-i inchiriezi.
Sper sa te ajute posturile mele pe viitor si sa castigi si tu fara investitii din buzunarul tau.

luni, 15 noiembrie 2010

Un pic dezamagita

Au trecut 15 zile de cand am cumparat pachetul 20 sign up offer si nu am castigat nici un referral. Am crezut ca prin aceasta metoda voi castiga repede referrali directi, dar m-am inselat, aceasta metoda chiar dureaza. Sper ca peste 2 luni sa se vada roadele acestei investitii. 
Daca vrei sa castigi repede referrali directi optiunea cu sign up offer nu este ceea mai buna solutie. 
Dupa cum am promis am postat si esecurile mele, ca sa nu le repeti si tu. 

Alta inchiriere

Sunt foarte fericita ca referrali mei de Onbux sunt foarte harnici/activi si au dat click aproape in fiecare zii. Deci am castigat de la ei, destul incat sa pot inchiria inca 3 referrali. Insa referrali de pe Neobux sunt mai lenesi :(, ba chiar am si dat recycle la 3 referrali pentru ca nu au dat nici un click timp de 5 zile. Azi nu pot inchiria nici un referral pe Neobux, sper sa devina mai harnici, sa ia exemplul referrali mei de pe Neobux celor de la Onbux :P

Plata Donkeymail

Pe data de 11 noiembrie am primit plata de la Donkeymail. Cererea am facut-o pe data de 1 noiembrie, deci a durat un pic. Imi place Donkeymail, pentru ca poti castiga din e-mailuri citite, paid to click, paid to point, paid to play etc. Singurul lucru ce ma deranjeaza este ca trebuie sa astepti mult pana iti vor ajunge banii. Dar voi continua cu Donkeymail. Incearca si tu.

Referrali noi inchriati

Pe data de 5 noiembrie m-am hotarat sa mai inchiriez inca 3 referrali pe Neobux si Onbux. Incet dar sigur se maresc castigurile mele, si in scurt timp o sa cer si la Onbux si Neobux cererea de plata. Oricum pana atunci eu voi investii in aceste 2 site-uri inchiriind referrali, care sa castige pentru mine. 

O noua plata

Pe data de 04.11.2010 am primit inca o plata de la Incentria. Am cerut plata pe data de 1 noiembrie, deci a ajuns in 4 zile. Daca vrei sa vezi dovada intra pe pagina cu Payment Proof.

Referrali noi

Pe data de 3 noiembrie a intrat o persoana pe linkul meu de affiliate de la site-urile Incentria, Clicksia, Neobux, Onbux si Mycubie. Deci aceasta persoana a devenit referralul meu direct si nu este de la oferta sign up. Avansez, castigurile incep sa fie mai mari.

Oferta 20 sign up

Pe data de 1 noiembrie am ajuns sa castig $5 de pe celelalte site-uri. M-am gandit sa nu ii investesc in Neobux, cand pot sa cumpar pachetul cu credite 20 sign up offer de pe Incentria. Acest pachet iti ofera sansa de a avea 20 de referrali directi. Creditele sunt castigate de membrii ce vor sa castige bani din aceste oferte de inregistrari pe site-ul tau. Sper sa mearga aceasta strategie. Daca va merge voi avea referrali directi si pe Neobux si pe Onbux. Daca voi incepe sa am referrali cu ajutorul acestei oferte voi posta pe blog. Urmeaza evolutia mea si vei vedea daca este o buna investitie creditele pentru sign uo offer.

Prima investitie

Buna, in sfarsit am ajuns la suma $1.70, in data de 1 noiembrie, deci sunt pregatita sa inchiriez referral pentru Neobux si Onbux. Pentru inceput voi inchiria doar 3 referral care costa 0.75 centi. Mi-am lasat bani in cont pentru orice eventualitate, adica daca va trebui sa dau recycle la vreun referral. Acum am 3 referral si pe Neobux si Onbux care vor castiga pentru mine.

Inceput Clicksia

M-am inregistrat pe acest site Clicksia pe data de 26.09.2010. Acest site este asemanator site-ului Incentria, deci poti castiga in 4 feluri diferite. Daca iti va placea Incentria o sa-ti placa si Clicksia.

Inceput Incentria

M-am inregistrat pe acest site in data de 26.09.2010. M-am inregistrat pentru ca am citit ca acest site nu este scam. Imi place foarte mult acest site pentru ca poti castiga in 4 feluri, deci poti ajunge foarte repede la suma pentru cashout. Pe acest site gasesti 10 aduri pe zii, de la 0.001 pana la 0.005. Incearca-l si iti va placea si tie. 

Inceput Onbux

M-am inregistrat pe acest site in aceasi zii in care am inceput sa fac bani pe Neobux. Acest site este al doilea cel mai bun din lume, primul este Neobux. Deci m-am gandit sa investesc si in Onbux, asta insemnand sa ma inregistrez pe mai multe site-uri pentru a castiga bani de investire. Pe Onbux gasesti 4 aduri, ca si membru standard, si castigi 50% din castigul referralilor. Deci trebuie sa-mi inchirez cat mai repede referral, ca sa castig bani cat mai repede.

Inceput Neobux

M-am inregistrat pe Neobux la data de 09.09.2010. Strategia mea este de castiga pe alte site-uri si de a investii in Neobux. Am ales Neobux pentru ca este un site de incredere si tot timpul si-a platit membrii. Asa ca voi fii harnica si voi da click in fiecare zii pentru castiga cat mai repede. Cand voi face ceva nou, sau se va intampla ceva cu aceste site-uri voi mposta pe acest blog pentru a te ajuta. Urmareste strategia mea si vei castiga si tu ca si mine :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...